De Xbox Game Pass geeft onbeperkt toegang tot honderden games

Redactie 28 feb 2017 Entertainment

Microsoft heeft onlangs laten weten binnenkort een ‘Netflix voor games’ te droppen voor de Xbox One. Het lidmaatschap geeft je de mogelijkheid meer dan 100 Xbox One en Xbox 360 games te spelen. In het voorjaar van 2017 zal Xbox Game Pass gelanceerd worden.

In de Verenigde Staten zal een abonnement $9.99 kosten. Hoeveel het in Nederland gaat kosten is nog niet bekend. Een tientje per maand betalen voor ongelooflijk veel games klinkt als muziek in de oren. De games die beschikbaar zijn zullen, logischerwijs, niet de nieuwste zijn maar titels als Halo 5, Gears of War: Ultimate Edition, NBA 2k16 en SoulCaliber II zitten bij de eerste versie.

Als je in het Xbox Insider Programma zit kun je vanaf dinsdag de nieuwe Game Pass testen. Dit is een vroege versie en zal nog verre van compleet zijn. Het aantal games en de kwaliteit van de games zal nog niet heel hoog liggen maar voor de lancering in het voorjaar zullen ook de triple-a-games (de beste games) beschikbaar worden. Tof concept! Geen zolderkamer vol games meer maar een simpel abonnementje.

 

Reageer op artikel:
De Xbox Game Pass geeft onbeperkt toegang tot honderden games
Sluiten