Lucky piloot voorkomt zijn begrafenis wanneer motor uitvalt

Redactie 3 apr 2018 Entertainment

Air Crash Investigation, een minder leuk programma om net voor een vliegreis te bekijken. Je ziet vaak dat een motor uitvalt en dan zijn de passagiers en bemanning fucked. Deze piloot wist alles op camera vast te leggen en ook nog eens te ontsnappen van een onvermijdelijke dood.

Het allerbelangrijkste bij een situatie zoals deze is rustig blijven. Blijf kalm, focus je op je doel en probeer er alles aan om het vliegtuig in de lucht te houden. Bij 95% van de gevallen, blijft niemand rustig. Ze weten dat het gedaan is en zien al hun familieleden, kennissen en vrienden door hun gedachten heen gaan.

Chad Barber wist zich uitermate chill te houden nadat zijn vliegmotor kilometers in de lucht boven de Coral Springs, Florida uitviel. De piloot zette daarna een val in om zich daarna ‘rustig’ neer te nestelen op de landingsbaan. Op het laatste moment probeert hij nog een keer de motor aan de praat te krijgen voordat hij een noodlanding moet maken, wat wonderbaarlijk genoeg nog lukt ook. Rustig blijven, situatie inschatten en presteren. Deze man kan een potje vliegen!

Nu we het er toch over hebben, check deze piloot die bijna wordt onthoofd

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Lucky piloot voorkomt zijn begrafenis wanneer motor uitvalt
Sluiten