Er is een pil in de maak waardoor je het langer uithoudt in bed

redactie 7 Feb 2019 Entertainment

We kennen het wel. Een lekker avondje wezen stappen en helemaal het mannetje. Met je alfa-skills heb je een leuke chick aan de haak weten te slaan en tot je verbazing stemt ze er mee in om lekker een kopje thee bij jou thuis te gaan drinken. Midden in de nacht. Ja, we weten allemaal waar dat naar toe gaat. Lekker rampetampen. Eenmaal aangekomen bij de daad des liefdes, ben je zo enthousiast dat het cohabiteren (juist ja, neuken) maar enkele secondes duurt. Kut! Die gaat niet meer mee naar huis dus. Gelukkig voor jou is er nu een onderzoek gaande voor een pil die dit voorkomen kan.

Je bent dus niet alleen. Naar schatting schijnt één op de drie mannen te struggelen met vroegtijdig klaarkomen. Er is nu dus een onderzoek gaande met 88 mannen. Hen wordt de medicatie ‘cligosiban’ toegediend. De ene groep krijgt het medicijn, de andere helft een placebo (zo’n neppilletje waarvan ze niet weten dat ‘ie nep is). De resultaten van dit onderzoek zijn verbluffend. Mannen die de echte pil namen deden er liefst 3,8 keer langer over om te finishen. Dat was twee keer zoveel als bij de mannen die de nepperts innamen.

Gemiddelde tijd

Er wordt gesteld dat de gemiddelde man er zo’n vijf minuten en dertig seconden om zijn zaad te lozen. Maar, er is wel heel erg veel verschil tussen alle mannen. Ook maakt het niet uit dat je wat sneller klaarkomt, of dat je er juist heel lang over doet, vroegtijdig klaarkomen is wel gelinkt aan depressie of stress. Ook is het slecht voor ons zelfvertrouwen. Nou, als je alles bij elkaar optelt zeggen wij: laat maar komen die pil. Maar niet te snel.

Reageer op artikel:
Er is een pil in de maak waardoor je het langer uithoudt in bed
Sluiten