Met deze pil word je gespierd zonder te sporten

Redactie 8 mrt 2018 Entertainment

Voor diegene die niets hebben met de sportschool maar wel een Jason Statham lichaam ambiëren hebben we goed nieuws in petto. De een oplossing is nabij! Er is een pilletje in ontwikkeling, pil 516, waarbij je spieren kweekt zonder dat je van de bank hoeft af te komen. Hoe relaxt is dat?

Voor diegene die uren zwoegen in de sportschool om een perfect lichaam te krijgen, misschien is het beter dat jullie verder gaan met waar jullie bezig waren. Met dit nieuws kun je deze donderdag niet slechter beginnen. Voor alle botjes, slanke mannen en jongetjes onder ons, mooi nieuws voor een donderdag. Stel je voor dat je tijdens het Netflix kijken spieren kweekt, da’s toch de mooiste beloning ooit?

Hoe werkt het?

Wetenschappers van het Salk Instituut For Biological Studies in Californië zijn bezig met deze pil te ontwikkelen. We proberen kort uit te leggen hoe het werkt. Maak je klaar voor een ouderwets lesje scheikunde, natuurkunde, biologie of hoe je het ook wilt noemen. Als je sport, zet je een moleculair proces in je lichaam in gang. Door dit proces kun je gewicht verliezen en dus weer spieren kweken. Pil 516 zet dit proces in gang, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Bodybuilding GIF - Find & Share on GIPHY

Bejaardendrugs

Een domper voor de echte sporters onder ons, maar niet getreurd. De pil zit nog in haar testfase en is nog lang niet toe aan de markt. Het blijkt dat ‘ie getest is op muizen en het werkte. De kans op kanker zou wel hoger zijn, dus dat is een minpuntje. Maar als je sommige onderzoeken moet geloven dan zou je nog kanker krijgen door het aaien van een blonde golden retriever. Zo lang de bijwerkingen niet zijn verholpen, is de pil nog ver van uitbrengen. Eigenlijk is pil 516 niet ontwikkeld voor de luiwammesen onder ons. Hij wordt speciaal ontwikkeld voor ouderen die niet meer zo fit zijn. Zo kunnen zij langer op hun benen blijven staan. Misschien is dit dus de oplossing voor ons later als we allemaal als een zak aardappelen voor de tv zitten.

Bodybuilding GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Met deze pil word je gespierd zonder te sporten
Sluiten