7 tips die jouw seksleven tot een nieuw niveau brengen

Redactie 15 okt 2017 Entertainment

Het kan geen nieuws voor je zijn dat seksen een uitmuntend goede en vooral lekkere manier is om de intimiteit tussen jou en je vriendin en/of scharrel een boost te geven. Of je nou van een ruige aanpak houdt, of in slowmotion de liefde bedrijft op Let’s get it on. Seks is goed voor bonding en passievolle seks kan enorm lekker zijn.

Dat zegt de wetenschap ook, tijdens seks maken jouw hersenen namelijk een heel arsenaal aan hormonen en neuro-chemicaliën aan. Oxytocin bijvoorbeeld, in Jip en Janneke taal ook wel het liefdeshormoon genoemd. En dat is niet zonder reden, oxytocin verlaagt stress enorm en laat jouw gevoel van veiligheid, vertrouwen en liefde flink pieken. Veel seksen dus, top.

Maar er zijn hele simpele dingen waardoor je jouw sekspartij nog beter kan maken. Kleine aanpassingen die ervoor zorgen dat jouw lovemakingsessie net zo passievol wordt als Trump’s liefde voor nucleaire speeltjes.

1. Maak geluid
Sommigen zullen nu denken, ja logisch. Maar er zijn ook genoeg mensen die nu inzien dat ze inderdaad bar weinig geluid maken in bed. Door geluid te maken, uit je jouw genot en geniet jouw sekspartner daar ook weer van. Stel je voor dat je hét aan het doen bent met een chick en ze maakt gewoon geen geluid. Dan is het net of je tegen een pop aan het raggen bent en zal je je waarschijnlijk gaan afvragen of ze het wel lekker vindt. Dit geldt andersom precies zo, dus vrienden, genieten jullie? Laat je dan horen.

2. Diep ademen
Ja dit komt uit de tantra seks. Als jullie samen op het zelfde ritme ademen kan dit jullie seks naar een heel nieuw passievol level brengen. Probeer het eens uit samen, je zal zien dat dit pittig lekker kan zijn.

3. Apparaten uit
Behalve als jullie van seksspeeltjes houden, houd deze dan vooral aan. Maar we hebben het nu over tv’s, laptops, telefoons. Uit die handel. Een belletje van je moeder kan je weliswaar wegklikken, maar dit verneukt jullie diepe seksvibe echt enorm. En een tv waarop “Genante Lijven” wordt uitgezonden is ook niet echt een moodbooster.

4. Laat Fikkie beneden
Ja, voor alle huisdierhouders, zorg ervoor dat je hond/kat/hamster de kamer niet in kan. Wat een buzzkill is het als je lekker doggy bezig bent en je hond staat je standje te bestuderen. Raar, en extreem ongemakkelijk. Dus voordat jullie naar ‘where the magic happens’ gaan, doe gewoon even de deur dicht.

5. Laat je werk even voor wat het is
Over werk praten is sowieso niet echt een libido-versterker, maar na de seks meteen je laptop er weer bijpakken is ook echt niet oké. Even de tijd nemen na de seks om even te knuffelen, scoor je enorme punten mee. En dat vind je stiekem zelf ook wel heel chill.

6. Oogcontact
Ook deze lijkt vanzelfsprekend maar wordt vaak vergeten. Oogcontact tijdens de seks zorgt voor een hele intieme ervaring voor beide partijen, dit zal de seks veel lekkerder maken. Vind je een meisje echt heel leuk, haar aankijken tijdens de seks laat haar enorm gewaardeerd voelen!

7. Romantiek
In een klap héél veel punten scoren? Plan een romantisch avondje. Denk niet te moeilijk, met kaarsen en massageolie kom je al heel ver. En zij ziet dan dat jij je best doet, waardoor ook zij weer een beetje extra zal geven. Win-win.

Je seks-performance helemaal tot een subliem niveau brengen? Je kan door middel van eten ook een betere hengst worden.

Men's Health

Reageer op artikel:
7 tips die jouw seksleven tot een nieuw niveau brengen
Sluiten