Met de Pico U Deluxe kun je eindelijk je eigen bier brouwen

Redactie 3 jun 2018 Entertainment

Het is zondagmiddag, je zit lekker op de bank voetbal te kijken en het ergst mogelijke gebeurd. Je bier is op. Je kijkt op de klok en komt tot de conclusie dat je nog alleen een overpriced bierkoerier kan laten komen. Of toch niet. Je kan namelijk binnenkort je eigen bierbrouwer machine kopen. De Pico U Deluxe brouwt de lekkerste biertjes gewoon thuis. Dat het daarnaast ook nog koffie, thee, kombucha, soda en gezonde drankjes produceert is bijzaak.

Honderden brouwerijen over de gehele wereld gingen de samenwerking aan met het bedrijf. Allemaal zodat jij je eigen goudgele pretcilinder thuis kan produceren. Och och och, de liefde voor het gerstenat wordt nog maar weer is bevestigd. Dit moeten we hebben.

Hoe werkt de Pico U Deluxe

De ingrediënten die je nodig hebben zitten in een soort van bundels genaamd “PicoPaks” die je gewoon online kan bestellen. Pico U Deluxe ofwel Picobrew maakt de witgekuifde japanners als volgt: De Pico U heeft perfecte controle over de ingrediënten die in het apparaat gepropt worden. Krachtige pompen en verhit onderdelen ontsmetten snel de ingrediënten en brengen het water op temperatuur terwijl het proces met sensoren nauwkeurig wordt gadegeslagen. Een processor maakt contact met je onlineaccount om te zorgen dat alle onderdelen goed functioneren en alles soepel verloopt. Dit zodat het biertje eruit rolt zoals je dat in je hoofd had.

Shut up and take my money

Zoals te verwachten valt heeft de Pico U al 700 procent van zijn 50 duizend dollar crowdfunding goal opgehaald. Op Kickstarter kan je voor 200 dollar al betalen om je eigen Picobrew in februari te ontvangen. Zo niet, dan koop je hem voor 300 dukaten wanneer hij in de winkels komt. Een peulenschil vergeleken met wat je ervoor terug krijgt natuurlijk.

Hier een aantal foto’s van het product van de eeuw. Wees klaar om eindelijk je eigen verse pilsener te brouwen.

PicoBrew
PicoBrew
PicoBrew
PicoBrew
PicoBrew

Foto: PicoBrew

Reageer op artikel:
Met de Pico U Deluxe kun je eindelijk je eigen bier brouwen
Sluiten