YouTuber Petrus komt met nieuwe docu: De beste versie van jezelf

redactie 13 Feb 2019 Entertainment

Een grote naam in het YouTube-landschap van Nederland, Petrus, komt vandaag met een spiksplinternieuwe documentaire over de zoektocht naar innerlijk geluk. Documentaires maken is voor deze jongen niet nieuw. In een eerdere documentaire ging hij non-stop naar de gym. Hij veranderde zijn lichaam om zo perfectie op social media te onderzoeken. Deze documentaire was een groot succes, want bijna twee miljoen hebben ‘m al bekeken. Ja, die Peter de Harder weet wat los te maken bij mensen. Zou dat in zijn nieuwe vervolgdocu ‘De beste versie van jezelf’ ook lukken?

Petrus heeft er alles voor over om los te komen van de onzekerheid waarmee hij moet kampen. Hij gaat in de film zelfs lekker trippen op MDMA en hij ondergaat een Ayahuasca-ritueel. (iets met een innerlijke reis ofzo). Ondanks dat deze knul zo succesvol is als YouTuber, kan hij het niet laten om zich te laten leiden door social media. Onbewust creëert hij onrealistische verwachtingen. Een beter, gespierder lichaam, waar hij in de voorgaande docu aan werkte, gaf hem niet het geluk waar hij naar opzoek is. Maar wat dan wel?

Het doel van Petrus

Petrus wil zijn kijkers laten zien dat ze zich niet moeten laten leiden door social media. Dat is iets wat blijkbaar heel veel mensen toch wel onbewust doen. Geluk zit vanbinnen. Benieuwd? Je kan de ‘m vanaf vandaag al checken op zijn eigen YouTube-kanaal.

Reageer op artikel:
YouTuber Petrus komt met nieuwe docu: De beste versie van jezelf
Sluiten