Check hier de vurige persconferentie met Conor McGregor en Khabib

redactie 21 sep 2018 Entertainment

Het kan je niet ontgaan zijn dat The Notorious Conor McGregor na lange tijd weer de octagon instapt om een snoeihard potje te matten met Khabib Nurmagomedov. Bijna net zo spannend als de knokpartij zelf was de persconferentie voorafgaand aan het gevecht. Zeker met trashtalk-koning McGregor in the house.

Akkefietje met Artem Lobov

Naar dit gevecht wordt al lange tijd uitgekeken. De Rus en de Ier liggen elkaar namelijk totaal niet. Dat begon zo; UFC-vechter Artem Lobov heeft weleens in de media slecht over Khabib gesproken. Vervolgens is Khabib met een paar maten van hem naar Lobov toe gegaan en heeft een pittig woordje met hem gesproken. Misschien handig om erbij te vertellen, Artem Lobov is dikke maatjes met Conor McGregor. Dit akkefietje is gefilmd en viel in het verkeerde keelgat bij de Ier.

Bus vernield

Nou ja, dat was misschien een understatement. McGregor was pislink. Toen hij Khabib een keer in een bus vol UFC-vechters zag zitten ging ‘ie door het lint. Genadeloos flikkerde McGregor dranghekken, prullenbakken en een steekwagen door de zijruit van de bus. Dit werd hem niet in dank afgenomen.

Pure chaos

Begrijp je nu wat beter waarom iedereen uitkijkt naar het moment dat deze twee titanen met elkaar op de vuist gaan? Zie mensen zullen nog even geduld moeten hebben. Het gevecht zal zaterdag 6 oktober plaatsvinden. Omdat de twee zoveel afgunst hebben naar elkaar kon het ook niet anders dan dat de persconferentie donderdagavond pure chaos zou worden. (Persconferentie start op 43:00)

 

Reageer op artikel:
Check hier de vurige persconferentie met Conor McGregor en Khabib
Sluiten