McGregor en Mayweather geven de fans wat ze willen op persconferentie

Redactie 12 jul 2017 Entertainment

Conor McGregor en Floyd Mayweather staan voor het eerst oog in oog met elkaar tijdens de persconferentie afgelopen dinsdag. Al het modder gooien van tevoren beloofde veel vuurwerk en dat is dan ook wat de fans kregen.

Het maken van show kun je wel aan Amerikanen over laten en McGregor doet ook flink zijn best om het vuur flink op te stoken voor het gevecht. “I’m going to knock him out inside of four rounds, mark my words”, zegt The Notorious die met zijn pak alleen de show steelt tijdens het persmoment. Als je goed kijkt staat er namelijk ‘Fuck You’ in gestreept. Als je alles gezien denkt te hebben, komt hij weer met iets nieuws op de proppen.

Na elkaar volledig door het slijk te halen met verbale vuistslagen en natuurlijk de langverwachte staredown, krijgt McGregor het na afloop nog aan de stok met Mayweather sr. De pa van Floyd neemt het voor zijn zoon op en spuwt zijn gal over McGregor en zijn mediacircus. Wat resulteert in een misschien wel vermakelijker tafereel dan de hele persconferentie ervoor.

Conor doet er uiteraard alles aan om de aandacht te trekken. Showman als ‘ie is, had ‘ie ook een mooi pak aangetrokken. Lees vooral even wat er in de kleine lettertjes op staat:

Volgens experts zal het een saaie en eenzijdige wedstrijd zijn, maar daar hebben wij en waarschijnlijk alle fans geen boodschap aan. Alleen de voorpret is al gruwelijk, laat staan als die wedstrijd er eenmaal aankomt.

Reageer op artikel:
McGregor en Mayweather geven de fans wat ze willen op persconferentie
Sluiten