Floyd Mayweather hangt sick prijskaartje aan fight tegen Conor McGregor

Redactie 12 jan 2017 Entertainment

Met zijn bokslicentie op zak en een uitdaging voor Floyd Mayweather hoeft Conor McGregor alleen nog op zoek te gaan naar een legioen aan investeerders. Voor 100 miljoen stapt Mayweather namelijk wel de ring in om The Notorious een lesje boksen te geven.

Floyd Mayweather stopte in 2015 nadat hij al zijn 49 wedstrijden als profbokser had gewonnen met 26 knock-outs. Voor het geld hoeft hij het zeker niet meer te doen. “McGregor maakt nu twee, drie jaar naam, ik heb mijn hele carrière mijn sport beheerst zoals geen bokser voor me heeft gedaan. We zijn bereid McGregor 15 miljoen dollar te bieden en we kunnen nog onderhandelen over een verdeling van de tv-rechten. Maar het is aan ons. 20 of 30 miljoen dollar is een mooi bedrag voor iemand die nog nooit voor meer dan 8 of 9 miljoen heeft gevochten”, deelt de oud-bokser hier alvast de eerste klap uit.

Laten we allemaal duimen dat die 100 miljoen op de één of andere manier bij elkaar komt. Wij voelen een crowdfundingprojectje aankomen. Check hieronder waarom Conor McGregor zich maar beter alvast kan voorbereiden op het gevecht tegen Floyd Mayweather.


Reageer op artikel:
Floyd Mayweather hangt sick prijskaartje aan fight tegen Conor McGregor
Sluiten