Op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor jouw vriendin? Geef een mooi lingeriesetje

Redactie 24 Jun 2019 Entertainment

Verras jouw vriendin dit jaar eens met iets anders dan een kettinkje of etentje.Een ervaring geven werkt beter dan iets materialistisch, hebben we van horen zeggen. Maar je kunt beiden natuurlijk uitstekend combineren. Wat dacht je ervan om haar een sexy en mooi lingerie setje cadeau te doen? Reken maar dat jij punten scoort als jij met een mooi setje voor haar neus staat! Maar hoe koop je mooie lingerie voor je vriendin? Tips komen eraan, broeder.

Haar maat

Het belangrijkste aan een mooie bh is dat hij goed zit. Daarom is het van belang dat je de goede maat bh koopt voor je vriendin. Ga niet raden of gokken wat haar maat is, maar spiek stiekem in haar kledingkast om achter haar maat te komen. Let er hierbij op dat je meerdere bh’s checkt. Bh’s kunnen erg verschillen van maat, afhankelijk van bijvoorbeeld het merk.

Een setje dat bij haar past

Er zijn veel verschillende soorten lingerie setjes, van super spannend tot neutraal en van felle kleuren tot basic, zwarte of witte lingerie. Ga eerst bij jezelf na wat voor lingerie bij jouw vriendin past. Het is natuurlijk zonde om een setje te komen, dat ze vervolgens niet wil dragen. De kleur van een lingeriesetje zegt veel over de persoonlijkheid van je vriendin.

Sexy Lingerie GIF - Find & Share on GIPHY

Rode lingerie

Vrouwen die rode lingerie dragen zijn vaak recht voor hun raap en zeggen waar het op staat. Ze geven graag aan wat ze willen, zijn dramatisch en gepassioneerd. Rood staat voor passie, levenskracht en opwinding. Daarnaast is rood natuurlijk dé kleur van de romantiek.

Zwarte lingerie

Zwarte lingerie is heel zwoel en krachtig. De vrouw die dit draagt is dus ook vaak gedreven, heeft passie en een subtiele charme. Zwart kant is niet alleen super sexy en verleidelijk maar straalt ook kracht uit.

Sexy Photo Shoot GIF - Find & Share on GIPHY

Blauwe lingerie

Zwarte en rode lingerie staan heel mooi bij alle soorten vrouwen, maar als jij een vriendin met rood of rossig haar hebt, ga dan voor een blauw of groen setje. Deze kleuren zijn speels en staan super mooi bij haar de kleur van haar haar en huid.

Witte lingerie

Je zult denken dat witte lingerie een no-go is, maar het tegenovergestelde is waar. Vrouwen die witte lingerie dragen, symboliseren vaak een simpeler leven. Ze staan voor onschuld, puurheid en naïviteit. Wit is daarnaast de kleur die aangeeft dat je open staat voor suggesties.

Hilary Rhoda Model GIF - Find & Share on GIPHY

Echt geen idee?

Als je de maat van je vriendin niet weet of je niet zo goed weet welke kleur lingerie het beste bij haar staat, kun je altijd op safe spelen. Met een kimono, babydoll of sexy nachtjurkje zit je altijd goed! Dit zijn kledingstukken waar een vrouw echt van geniet maar nooit voor zichzelf zal kopen, omdat ze dit onnodig vinden. Ze zijn handig als een vrouw lekker wilt relaxen na het nemen van een douche of terwijl ze haar make-up doet. Tegelijkertijd is dit kledingstuk super sexy. Vrouwen dragen dit over hun lingerie en kunnen het heel sierlijk voor je uitdoen.

Shop de mooiste lingeriesetjes bij Christine le Duc! Veel plezier met geven (en uitpakken natuurlijk). 

Reageer op artikel:
Op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor jouw vriendin? Geef een mooi lingeriesetje
Sluiten