Dit zijn vijf manieren om jouw penis te vergroten

Het is heel begrijpelijk dat jij als man niet altijd even zeker bent over het formaat van je jongeheer. Onze aanhangsels zijn er in alle soorten, vormen en maten en daardoor is het ook absoluut niet nodig om je te schamen over je beste vriend. Dik, dun, lang, kort, met een afwijking met links of met een bocht naar rechts: alles kan. Wij begrijpen echter ook wel dat jouw zelfbeeld door bepaalde filmpjes op het wereld wijde web soms aangetast kan worden. Daarom zetten wij deze vijf manieren om jouw piemel te vergroten even op een rijtje.

Een kleine disclaimer heren: geen van onderstaande methodes is daadwerkelijk bewezen, maar sommige mannen zweren er bij. De algemene tip: doe het gewoon niet en wees trots op je leuter!

Stretchen

De kunst van deze pik-verlengings-oefening wordt ook wel melken genoemd. Het draait om het principe dat jij je jongeheer gaat proberen uit te rekken door je semi-stijve maatje in faptempo te stretchen. Tip: blijf aan iets ranzigs denken want voor deze techniek mag je leuter niet te stijf worden! Begin met ongeveer 25 stretches per week en voer dit langzaam op. Net zoals in de sportschool: rustdagen zijn belangrijk, zeker bij pijn. Wij blijven je toch echt aanraden om te vertrouwen op moeder natuur, maar we weten allebei dat je dit artikel toch gewoon uit gaat lezen.

Powercrème

Deze onzekerheidscrème lijkt ons niet meer dan een urban legend. Maar goed, we gaan het toch even aan je voorleggen. Op het internet barst het van deze crèmes die van jouw onzekerheid een pluspunt moeten maken. Wij zijn, op z’n zachtst gezegd, sceptisch.

De penispomp

Dit apparaat is te vinden in de gemiddelde seksshop en is waarschijnlijk de bekendste manier om je zaakje tijdelijk te vergroten. Na even stevig pompen is je pik klaar en kan je gaan beginnen met pompen. Natuurlijk is dit geen permanente oplossing, maar je kan je hulpmiddel natuurlijk wel in de bovenste lade van je nachtkastje bij de hand houden.

Penisstretcher

Deze constructie schuif jij rond je pretfrikandel zodat jouw jongeheer uitgerekt kan worden. Het enige waar wij nu aan kunnen denken is de immense pijn die dit op moet leveren. Eigenlijk zijn dit allemaal gewoon rot-ideeën. Dat wisten wij al lang, maar goed. Je moet er maar iets voor over hebben he…

Onder het mes

Deze opties spreekt voor zich. Chirurgie om je zelfvertrouwen te boosten is tegenwoordig absoluut geen taboe meer. Ondertussen heeft de helft van de BN’ers al iets aan zichzelf laten doen, dus je hoeft je er absoluut niet voor te schamen. Wij durven niet te zeggen hoe deze operatie in zijn werking gaat, maar we hebben wel een enorme schrik als we denken aan een mes tussen onze benen.

Ondertussen hebben we het al een aantal keer gezegd, maar we herhalen het toch nog maar eens. Op de penispomp na lijken ons deze opties allemaal ronduit kut. Maar goed, je moet iets he…

Via: Spuiten en Slikken

Reageer op artikel:
Dit zijn vijf manieren om jouw penis te vergroten
Sluiten