Student maait gigantische penis in grasveld om Trump te ‘verwelkomen’

redactie 3 Jun 2019 Entertainment

Dat Trump niet de meest geliefde man op aarde is, dat leek ons ondertussen wel duidelijk. Het werd er nog eens extra dik bovenop gelegd toen hij in Londen landde voor zijn staatbezoek. Hier kreeg ‘ie niet zo’n warm welkom als hij waarschijnlijk gehoopt had. Een student nam namelijk de moeite om een gigantische penis in een grasveld te maaien naast de naam van de president. Koning.

Het is een prachtig kunstwerk geworden. De 18-jarige student besloot zijn weekend niet te besteden aan bier en Netflix, maar aan artistieke uitingen. Hij haalde zijn grasmaaier uit de schuur en begon met maaien: ‘Oi Trump’, stond er. Met daarnaast de gigantische schlong. Ook zat er een politieke boodschap bij voor de Amerikaan. De jongen had namelijk ook werk gestoken in het maaien van een mega-ijsbeer en de woorden ‘climate change is real.’ Hij hoopte erop dat de president zijn werk vanuit de lucht kon zien toen ‘ie in het vliegtuig zat.

Trump is niet welkom

In een interview met de Bishop’s Stortford Independentvertelde de student het volgende: “Donald Trump en zijn ontkenning van de klimaatverandering zijn niet welkom en ik wil dat hij dat volledig beseft als hij maandag naar Stansted vliegt.” Het is niet bekend of Trump het kunstwerk gezien heeft, maar het zou natuurlijk wel erg grappig zijn.

Reageer op artikel:
Student maait gigantische penis in grasveld om Trump te ‘verwelkomen’
Sluiten