Deze Pavlok armband geeft een schok als je te veel eet

redactie 17 Jun 2019 Entertainment

Voor iedere papzak die zichzelf telkens weer aantreft in de kebabzaak om drie kapsalons achter elkaar te klappen is er nu een uitkomst. Het bedrijf Pavlok verkoopt namelijk armbanden om jezelf te beheersen in dit soort situaties. In plaats van wat zelf-discipline kweken geeft dit armbandje je een schok als je weer eens te ver gaat.

Dat moet je dan wel zelf via de app even aanklikken dus automatisch werkt het niet. De makers vragen een hartstikke redelijk prijsje van 216 euro voor het product. Je moet dus wel heel wanhopig zijn om dit aan te schaffen. Voor dat geld kan de armband gelukkig wel ingezet worden voor allerlei slechte gewoontjes die je hebt. Teveel internetten, roken, nagels bijten of gamen? De armband is van alle markten thuis en kan ook hiervoor ingezet worden.

Vrienden inzetten

Er is nog een oplossing als je geen vertrouwen hebt dat je jezelf constant blijft pijnigen: je vrienden inzetten. Zij kunnen de app namelijk ook installeren op hun telefoon. Iedere keer dat ze je betrappen op het roken van sigaretten terwijl je toch echt gestopt was kunnen zij gebruiken om jou eens lekker te pijnigen. Natuurlijk kun je er dan ook volledig op vertrouwen dat ze dat alleen op terechte momenten doen. Zo zijn ze.

Logica erachter

Volgens het bedrijf zou dit product vooral helpen omdat je hierdoor je slechte gewoontes gaat associeren met een schraal gevoel. Naar verloop van tijd zou je dan geen goed gevoel meer krijgen bij het eten van vette hamburgers en roken van sigaretten. De maker van het product zegt dan ook: “Er zit echt kracht in het gebruik van een beetje pijn om jezelf te verlossen van slechte gewoontes.”

 

Reageer op artikel:
Deze Pavlok armband geeft een schok als je te veel eet
Sluiten