Pamela Anderson ‘uit de kleren’ voor vrijheid van zeedieren

redactie 1 Jul 2019 Entertainment

De vlaggetjes mogen uit, want Pamela Anderson blaast vandaag 52 kaarsjes uit. De blonde stoot vraagt niet om mega dure cadeaus of chique diners. Nee, ze heeft de wens dat alle zeedieren die gevangen zitten in pretparken worden vrijgelaten. Pam draagt haar steentje op een bijzondere manier bij.

Niet zo naakt

Omdat ze haar wens kracht wilt bijzetten liet Pamela zich naakt in een badkuip fotograferen. Of nou ja, naakt. Veel naakt is er niet te zien. Ondanks dat we haar misschien toch liever van een meer duidelijke kant zien, neemt het niet weg dat het een super nobele actie is van de Baywatch babe. De actie is voor een nieuwe campagne van dierenorganisatie PETA.

Nobele actie

Met deze campagne hoopt PETA aan te tonen hoe klein de gemiddelde bassins zijn van de gevangen zeedieren in pretparken. Ze hopen pretparken aan te sporen de dieren vrij te laten of over te brengen naar zeereservaten. Onze Pam zet zich vaker in voor dierenrechten. Zo schreef ze eerder dit jaar een open brief aan Poetin over het vrijlaten van walvissen die gevangen werden gehouden. En met succes, want vorige maand kwamen de eerste zeedieren vrij.

Reageer op artikel:
Pamela Anderson ‘uit de kleren’ voor vrijheid van zeedieren
Sluiten