Pamela Anderson spettert in heetste Valentijnsdagreclame

Redactie 8 feb 2017 Girls

Volgers onder ons die de jaren 90 echt goed hebben meegemaakt, kennen haar allemaal zeer goed. Iedere gabber uit de Nineties had een poster van deze dame op zijn kamertje hangen. Wanneer ze in beeld verscheen, gingen er een hoop harten sneller kloppen. De koningin van de beste soap van de jaren 90 betoverde iedereen en nu is zij terug!

Running GIF - Find & Share on GIPHY

We hebben het natuurlijk over Pamela Anderson. Deze Canadees-Amerikaanse schone is door de jaren heen wel wat veranderd, ze heeft vaker plastische chirurgie ondergaan dan wij in een jaar naar Weekendhapjes kijken. Toch blijft Pamela een icoon, een gezichtsbepalende ster, een stem van een generatie en wereldwijd beroemd. Er zijn mannen die haar niet kennen, maar die hebben dan meestal zo’n 40 jaar onder een steen gelegen.

Running GIF - Find & Share on GIPHY

Tegenwoordig is Pamela moeder van twee zoontjes, ambassadeur van dierenorganisatie PETA en vertegenwoordigster van het eroticamerk Coco de Mer. In een reclame van het merk voor aankomende Valentijnsdag zien we Pamela terug en wat blijft ze toch heerlijke, verleidelijke vrouw. Ze prijst een nieuw speeltje voor vrouwen aan op weergaloze wijze, wij sluiten onze ogen en dromen weg bij het beeld van een rennende C.J. Parker op het strand in Baywatch. Hoewel Pamela ondertussen alweer 49 is, levert ze helemaal niks in wat betreft aantrekkingskracht en haar sexy uitstraling.

Baywatch GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Pamela Anderson spettert in heetste Valentijnsdagreclame
Sluiten