Dat de rondborstige blondine het sekssymbool van de jaren negentig is, staat buiten kijf. Al talloze keren hebben we ons kunnen verlekkeren aan de meeste waanzinnige fotoshoots van Pamela Anderson in onder andere Playboy magazine. Zelfs op 50-jarige leeftijd krijgt de voormalig Baywatch babe het nog voor elkaar om waanzinnig heet uit de kleren te gaan op de cover van King Kong.

Voor de vierde editie van het Amerikaanse magazine was het vast besloten om Anderson te strikken vanwege haar extreem erotische uitstraling. Aan het blad verteld ze: “Ik ben gek op seks, maar ben ook een romanticus”. Wij kunnen het niet meer eens zijn met haar. “Ik ben dol op verliefd zijn. Passie, kunst, dans. Het brengt me in vervoering, maar houdt me ook met twee voeten op de grond”, vervolgd de eeuwige Playmate. Die vervoering hebben we onder andere in volle glorie kunnen aanschouwen in haar sekstape met ex-echtgenoot Tommy Lee.

 

Samen met de 27-jarige Oekraïense danser Sergei Polonin laat Pamela Denise Anderson zich in haar evakostuum op de gevoelige plaat vast leggen. In de eerste plaatst niet door de minste fotograaf. De serie kiekjes voor het blad zijn gemaakt door de beroemde Amerikaanse fotgraaf en regisseur David LaChapelle, die eerder sterren als Madonna, Tupac Shakur, Lance Armstrong en Hillary Clinton voor zijn lens had.

In een interview aan het blad vertelt het sekssymbool dat ze een aantal vrouwen als sexy voorbeelden ziet, zoals Brigitte Bardot en Jane Fonda. Daarover zegt Pamela: “vrouwen die sexy zijn, maar ook een verschil maken. Dat moeten we vieren.” Maar natuurlijk gaat onze aandacht uit naar het de niets verhullende plaatjes in het tijdschrift.

– I said pour yourself a drink.. 🥃 @pamelaanderson & @sergeipolunin 📸#DavidLaChapelle for #kingkongmagazine – out now

A post shared by KING KONG MAGAZINE (@kingkongmagazine) on