Palace en KAPPA’s F1-collab: Pierre Gasly en Esteban Ocon in stijl voor de GP van Las Vegas

Je moet deze geweldige samenwerking tussen Palace en KAPPA eens checken. Ze hebben zojuist deze waanzinnige collectie voor het Alpine F1-team uitgebracht. Raad eens wie ze uitrusten? F1-coureurs Pierre Gasly en Esteban Ocon, en wordt gedragen tijden de Grand Prix van Las Vegas. Het is alsof streetwear en racen op hoge snelheid elkaar ontmoeten.

Palace, de koningen van de Londense streetstyle, werkt samen met KAPPA en creëert speciale uitrusting voor deze F1-toppers. Kun je je de combinatie van strakke Palace-ontwerpen en de sportieve sfeer van KAPPA voorstellen? Het zal als een bliksemschicht op de baan zijn.

Foto: Dominic Marley

Shinen in Vegas

Ze hebben deze leipe ontwerpen, bedacht door KAPPA, en het is helemaal klaar om zijn debuut te maken tijdens de Grand Prix van Las Vegas, naast de PUMA-lijn van A$AP Rocky. Ze bouwden zelfs deze zieke A523-auto in die klassieke Alpine-kleuren – weet je, die mix van roze, blauw en zwart? Overal waar je kijkt, zie je de logo’s van Palace en KAPPA branden, plus de sponsorspullen, helemaal klaar om Pierre Gasly en Esteban Ocon uit te rusten met die BWT Alpine F1-uniformen.

Foto: Alpine F1

Ultieme fanuitrusting

Maar dat is niet alles! Ze droppen een minicollectie in de Venetian Shop in Vegas, te beginnen met dit geweldige racejack met kleurblokken en bijpassende broek. En dan is er nog meer: ​​een regenjack met camouflagepatroon, bodywarmers en bodywarmers met die oversized Triferg-logo’s op de achterkant. En de T-shirts? Man, ze komen in blauw, bruin, roze en een heleboel andere coole kleuren. Oh, en hoodies en New Era driver caps maken het hele assortiment compleet. Het wordt de ultieme fanuitrusting.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PALACE (@palaceskateboards)

Prestatiegericht

De collectie is niet alleen voor de looks, het draait ook allemaal om prestaties. Deze coureurs gaan Vegas scheuren in een serieus next-level uitrusting. Het draait allemaal om die perfecte mix van stijl en functionaliteit. We wedden dat het de aandacht op en naast de baan zal trekken!

Mocht je binnenkort toevallig in Las Vegas zijn, zet het dan in je agenda, want hij ligt 16 november ligt ‘ie in de Venetian Shop. Maar als je er niet bij kunt zijn, geen zorgen! Ze doen een online release op 17 november. Oh, en hij verschijnt ook op de officiële Palace Skateboards-site. Dus maak je klaar om een ​​aantal zeer stijlvolle onderwerpen te scoren en de F1-actie in Vegas mee te maken met een next level uitrusting.

Foto’s: Dominic Marley

Reageer op artikel:
Palace en KAPPA’s F1-collab: Pierre Gasly en Esteban Ocon in stijl voor de GP van Las Vegas
Sluiten