Holy shit! Vrouw zet 18 dollar in op paardenrace en wint een miljoen

Redactie 10 mei 2018 Entertainment

Wat zou jij doen met 18 dollar? Wij zouden er een krat bier voor kopen en met onze maten opdrinken of wat dacht je van een heerlijk barbecuefeest in het zonnetje? Deze mevrouw had de geniale gedachte om haar hard verdiende knaken eens te zetten op een aantal paarden in een paardenrace. Goeie keuze mevrouwke!

Het gebeurde allemaal op een wonderschone dag tijdens de Kentucky Derby. Margaret Reid had wat geld over en besloot een gokkie te wagen. Waarom ook niet? Ze ging de bet aan door op een combinatie te gokken van maar liefst vijf wedstrijden. Daarbij moest ze dus vijf goede winnaars voorspellen.

Winkans 1 op 40

Margaret Reid ging strategisch te werk, al zegt ze het zelf: “Ik snap het programma en kan de races analyseren. Het werkt niet altijd, maar soms wel.” Deze mevrouw had dus verstand van de paardensport. De laatste wedstrijd was ontzettend spannend. Ze had namelijk ingezet op het paard Justify in de derby. “Winkans van 1 op 3.” Dat was eigenlijk niet de spannendste paardenrace. “Ik had ook op een paard ingezet met een winkans van 1 op 40, een tactische zet.”

Vrijgezel?

En zo geschiede. Daar ga je dan van een dagje paardenraces kijken, naar miljonair. Wat ze gaat doen met het geld? “Allereerst ga ik op vakantie. Daarna koop ik de studiegulden af van mijn dochter.” We gaan ervan uit dat Margaret daarna nog heel wat over heeft. Is je dochter toevallig vrijgezel?

Reageer op artikel:
Holy shit! Vrouw zet 18 dollar in op paardenrace en wint een miljoen
Sluiten