Gast wint 200.000 euro en neemt zijn zeven vrienden mee naar Las Vegas

Redactie 22 mrt 2018 Entertainment

Wat doe je als je na het gokken heel veel geld hebt gewonnen? Juist, nog meer geld gaan gokken! Deze gast won zoveel geld dat hij al zijn vrienden meenam naar Las Vegas. Dat is nog eens vriendschap!

Martin Palk, die een schoonmaakbedrijf heeft, had bets gezet op vijf winnaars die in een paardenrace zouden meedoen. In totaal zette hij in die combinatie 70 euro in. Iets eerder had hij zijn vrienden verteld dat, als hij zou winnen, hen zou meenemen naar het gokparadijs dat Sin City heet. Zo geschiedde en hij nam zijn maten mee om nog meer te gaan gokken.

Extra mazzel

Martin (55) zegt: “Het was een beetje grootspraak, maar ik ben een man van mijn woord. De Magnificent Seven gaan op een trip naar Las Vegas. Het zal me ongeveer 11.500 euro kosten. Ik ga hun gokgeld niet betalen, het is niet altijd feest. Dat betalen ze maar uit hun eigen verdiende geld.” De man uit Tiverton (UK) had nog extra geluk. Hij zou eigenlijk een bedrag van 130.000 euro gewonnen hebben, maar zijn bookingsmanager wilde er nog een extra percentage bijgooien. Omdat de kans zo klein was, booste hij het winbedrag op met 50 procent en zo won hij in totaal 200.000 euro.

Las Vegas
Foto: Betfred

Geld om uit te geven

De winnaar van het jaar geloof er nog steeds niks van. “Het voelt alsof ik droom en ik elk moment wakker kan worden. Toch is het echt zo. Volgende week gaan we meeten om alle details te bespreken van onze reis. Dan moet er nog goedkeuring zijn vanuit de vrouwen, maar dat moet goed komen. De rest van het geld gaat naar mijn dochters en misschien nog wel een keer een reisje naar Vegas of de Caribïan. We gaan het in ieder geval niet op onze spaarrekening zetten. Geld is er voor om uit te geven.” We hopen dat hij in Vegas net zoveel geluk heeft als hier.

Las Vega
Foto: Betfred

Uitgelichte afbeelding: Betfred

Reageer op artikel:
Gast wint 200.000 euro en neemt zijn zeven vrienden mee naar Las Vegas
Sluiten