P. Diddy keert terug op MTV met Making The Band

redactie 16 Jul 2019 Entertainment

Puff Daddy, P. Diddy, Diddy of Diddy-Dirty Money… hoe je de Amerikaans platen-producer en rapper ook wilt noemen, hij komt terug op MTV met een reboot van zijn realityserie Making The Band.

Het programma is een talentenjacht waarin bands worden gevolgd bij de het opstarten van hun carrière. In 2002 werd het eerste seizoen uitgezonden van het programma en na een lange stilte komt het volgend jaar weer terug op de buis. P. Diddy laat dit op zijn eigen Instagram weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ve made my decision… #MakingTheBand is coming back!!! This will be a global talent search, upload your auditions now using #MTBcasting!!

Een bericht gedeeld door Diddy (@diddy) op

De audities voor de serie zullen in de komende weken worden aangekondigd. Dus wil je meedoen? Sla je slag! De serie wordt in 2020 verwacht op de Amerikaanse televisie. Het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien is.

Vorige seizoenen

Uit de vorige seizoenen kwamen meerdere acts naar voren. De populairste daarvan was Danity Kane, die twee nummer één-albums in Amerika haalde.  Het was een groep van vijf meiden. Hun singles Show Stopper en Damaged waren enorme hits. Ken jij ze? Wij waren ze even vergeten, maar daarom het filmpje om je geheugen weer even op te frissen. Tijdens de verschillende seizoenen werden de acts gevolgd tijdens hun tournee-voorbereidingen, album-opnames en mediatrainingen. Hiermee wilde Diddy een blik achter de schermen geven van wat er allemaal komt kijken bij het zijn van een popster.

Reageer op artikel:
P. Diddy keert terug op MTV met Making The Band
Sluiten