Man chillt in zijn Aston Martin en krijgt onverwachts bezoek

Stel je even voor: je bent een trotse eigenaar van een Aston Martin en hebt naast deze supercar ook nog wat ander mooi spul in de garage staan. Denk aan nog een exemplaar van het Britse automerk en een Ferrari. Klinkt lekker toch? Zeker, elke dag waan je je als een echte James Bond over de weg. Maar dat gegeven wordt een stuk minder mooi als je wordt overvallen van je kostbare wagens. Dit allemaal notabene in je eigen garage, dat is wel erg brutaal. 

Dat is wat er gebeurde in Westport, in de Amerikaanse staat Connecticut. Een eigenaar van een Aston Martin DBS Superleggera reed nietsvermoedend zijn wagen de garage in en op dat moment sloegen de tweetal overvallers toe.

Overval Aston Martin

Deze trotse bezitter van de Aston Martin werd tijdens de overval op ruwe wijze uit zijn auto getrokken, die logischer wijs niet zomaar zijn speeltje wilde afgeven. De ene overvaller was bezig met het overmeesteren van deze pechvogel, terwijl de andere nog de andere Aston Martin DBX die ernaast geparkeerd stond wilde meenemen. Dat was geen succes. Het lukte de overvallers echter uiteindelijk toch om hun eerste prooi mee te nemen, en de eigenaar beduusd achter te laten.

Eind goed al goed

Uiteindelijk komt alles weer op z’n pootjes terecht gelukkig, want de auto is inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaar. De politie heeft werk van deze zaak gemaakt en de overvallers zijn ook snel op de radar gekomen van de agenten. Tijdens een inval in hun woning bleek dat de twee dieven niet alleen een Aston Martin gestolen zouden hebben, maar kwamen ze ook een BMW 5-serie, een X6 en een Porsche Macan tegen. Dat is toch wel een aardig wagenparkje.

 

Reageer op artikel:
Man chillt in zijn Aston Martin en krijgt onverwachts bezoek
Sluiten