Je kan overnachten in een avocado in Australië

De avocado-gekte blijft maar doorgaan. Onze groene vriend is supergezond en enorm veelzijdig. Dat blijkt wel uit de talloze ideeën en producten die er van de avocado gemaakt worden. Zo is er een luchtbed, een stick en zelfs een gigantische versie de Avozilla. In Australië zijn ze dol op de gezonde groente, zo dol dat er nu zelfs een hotel van is gemaakt: de Avo-Condo. 

Op 31 juli is het Nationale Avocado dag en ter ere van het groene goud kan je op die dag overnachten in de Avo-Condo in Australië. Het kleine hotelletje is volledig in het teken gezet van de avocado.  Het staat in de haven bij Sydney en beschikt over en prachtig uitzicht. Het enige jammer is dat het hotel er maar voor 48 uur staat. De Avo-Condo is te boeken via booking.com. Op 31 juli en 1 augustus kan je er verblijven. Het is van korte duur, maar we vonden het de moeite waard om te laten zien.

Foto’s: Booking.com
Ben je niet echt fan van groentes? En meer een vleesliefhebber? Dan kan je in Chicago een overnachting boeken in een reuze hotdog. Want ja, er is voor ieder wat wils toch.
Reageer op artikel:
Je kan overnachten in een avocado in Australië
Sluiten