Over Water 2 is het vervolg op de Vlaamse topserie over cocaïnehandel in de Antwerpse haven

Onze zuiderburen komen met een vervolg op hun nieuwste topserie. Ben jij fan van crime-series? Dan ben je bij Over Water 2 aan juiste adres. Deze op waargebeurde feiten gebaseerde serie gaat over de heftige en gevaarlijke cocaïnehandel die tussen 2014 en 2017 plaatsvond in de Antwerpse haven.

Het verhaal

De serie gaat over het lot van een voormalig tv-presentator John Beckers (Tom Dewispelaere), die in het havenbedrijf van zijn schoonvader in steeds meer onguurdere problemen verstrikt raakt. Je kunt aan de 2 achter de titel natuurlijk al raden dat het gaat om een tweede seizoen. In de eerste reeks zien we hoe John, zich staande probeert te houden in een grove en troosteloze havendokken met grofgebekte en corrupte mannen. De serie gaat diep in op de duistere wereld van de havendokken en dat zorgt voor vele spannende beelden.

De cast

De makers hebben ook voor seizoen twee weer een sterke cast weten te regelen. Vlaamse acteurs zoals Tom Dewispelaere, Natali Broods, Tom Van Dyck en Ruth Becquart zullen opnieuw van de partij zijn en Stijn van Opstal en Bruno Vanden Broecke zullen hun intrede doen in Over Water 2.

De serie is vanaf 12 januari, tien afleveringen, elke zondag om 21:05 te zien op één

Reageer op artikel:
Over Water 2 is het vervolg op de Vlaamse topserie over cocaïnehandel in de Antwerpse haven
Sluiten