Sterke geruchten doen de ronde over een opvouwbare iPhone

Redactie 1 apr 2018 Entertainment

Klaar voor de volgende stap in de technologie op gebied van je mobieltje? De geruchten gaan al jaren in de ronde dat Apple en Samsung buigbare telefoons aan het maken zijn. Ideaal voor als je mobiel in je broekzak zit en niet kapot buigt.

Met dit idee zijn er heel veel nieuwe interessante opties die we de mobiel kunnen geven. Zo zou je bijvoorbeeld een mobiel ter grootte van een iPad kunnen maken. Gast, dat past niet in je broekzak, zou je kunnen zeggen, maar met de opvouwbare mobiel kan het. Insiders zouden namelijk informatie hebben over het proces van het nieuwe snufje van Apple.

Nog 730 nachtjes slapen

Merril Lynch van Bank of America vertelde vorige week namelijk aan een aantal cliëntjes dat de Aziatische directeurs van Apple bezig zijn met het maken van dit soort geweld. Het idee is er al een tijdje en we staan er niet van te kijken dat ‘ie er ooit komt. De vraag is natuurlijk wanneer en zijn we ook klaar voor een opvouwbare iPhone? De CNBC was bij het praatje van Lynch en schreef dat de mobiel in 2020 zou komen. Dat is al over twee jaar, feest dus!

Ondenkbaar

Natuurlijk is niets zeker en het zijn nog geruchten. Samsung zal vast en zeker ook bezig zijn met het ontwerpen van zulke nieuwe telefoons. Het mooie is natuurlijk wie van de twee grootmachten met de eerste versie komt. Of sluipt er stiekem een andere grote mobielmaatschappij om de hoek en stelen ze de scoop? Wij denken in ieder geval dat een opvouwbare iPhone in 2020 ondenkbaar is. Als we een gokje doen, zou 2022 een betere datum zijn. We zijn geen technische experts, maar binnen twee jaar is wel erg snel.

Er zijn heel wat Apple fans met videoskills. Aan de lopende band verschijnen dikke video’s waarin ze hun toekomstversie van de nieuwe telefoon laten zien. Enkele zien er nogal ‘gemaakt’ uit, maar de onderstaande video uit 2017 komt toch aardig in de buurt. We zullen het zien.

Foto: iDrop News

Reageer op artikel:
Sterke geruchten doen de ronde over een opvouwbare iPhone
Sluiten