We geven een exclusieve fanbag van OPPO x Lamborghini weg vol luxe producten

Smartphone- en autoliefhebbers opgelet. We hebben fantastisch nieuws voor jullie. Oppo is het toonaangevende smart device merk, ze zijn korte tijd gestegen naar #3 in Nederland. Naast smartphones, produceren ze nu ook innovatieve wearables en audio-accessoire. Zo heeft OPPO voor ieder wat wils: van krachtige budgettoestellen (A-series), allround camerasmartphones (Reno-series) en premium designtoestellen (Find-series). Terug naar het mooie nieuws. Smart device merk OPPO werkt al jaren samen met Lamborghini en hebben in dit kader één exclusieve fanbag om weg te geven. Deze exclusieve goodiebag bevat niet alleen toffe OPPO x Lamborghini merchandise producten, zoals een pet, polo, vest en tas, maar ook maar liefst drie OPPO devices t.w.v. €457. Volgens mij hebben we jullie aandacht nu. Aan ons de eer om dit weg te geven! 

OPPO x Lamborghini merchandise producten

We beginnen bij het eerste en meest sportieve device van OPPO. De nieuwe sportieve OPPO Band binnen OPPO’s wearable-lijn maakt de Lamborghini outfit helemaal compleet. De sportwatch is voorzien van een innovatieve hartslagmonitor. Deze houdt je hartslag in de gaten houdt als de race even te spannend wordt. Dit kekke horloge beschikt niet over 10, niet 11, maar ja 12 ingebouwde trainingsmodi, waaronder programma’s voor hardlopen, wandelen, fietsen en yoga. Via de OPPO Band kunnen gebruikers hun trainingsgegevens inzien en vooruitgang controleren via de HeyTap Health app die een actieve levensstijl stimuleert. De OPPO Band functioneert ook als een verlengstuk van de smartphone van de gebruiker. Zo is het onder andere mogelijk om via de OPPO Band berichten en oproepen te ontvangen, muziek af te spelen of een mobiele telefoon te tracken en terug te vinden. Wat wil een mens nog meer? Verkrijgbaar in de kleur black voor €69.

Foto: OPPO

OPPO A54 5G

Dan komen we aan bij het kroonjuweel van deze actie, namelijk de OPPO A54 5G. Ben je een keer onderweg, maar wil je de race niet missen? Geen zorgen, de OPPO A54 5G laat jou alsnog van de race genieten op het 6,49-inch Hyper Color LCD-scherm met 90,5% maximaal schermoppervlak en 90Hz-refresh rate voor vloeiende beelden. Dit betekent ook weg van huis genieten van de lekkerste series en sportwedstrijden. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Fluid Black en Fantastic Purple voor €269,00.

Foto: OPPO

Draadloze headphones

Last but not least: de draadloze OPPO Enco W51 headphones, deze bieden uitkomst voor als je onderweg last hebt van te veel omgevingsgeluid en je de race niet goed kunt volgen (en natuurlijk ook gewoon voor als je thuis optimaal wilt genieten van dat geweldige racegeluid). De dubbele noise cancellation-functie blokkeert namelijk geluiden van buitenaf voor ultieme geluidsprestaties. Bovendien biedt de Enco W51 maar liefst 24 uur aan speeltijd en verbinden ze gemakkelijk met jouw OPPO A54 5G. Deze zijn verkrijgbaar in de kleur wit voor €119,00.

Foto: OPPO

Winnen

Wil jij deze exclusieve fanbag met OPPO x Lamborghini merchandise producten winnen? Dat snappen wij! In het pakket zit onder ondere een pet, polo, vest en tas en maar liefst drie OPPO devices t.w.v. €457: de OPPO A54 5G smartphone, OPPO Band sportwatch en draadloze OPPO Enco W51 oordopjes! Dit zijn weer eens serieuze hoofdprijzen G’s. Wat je moet doen om te winnen? Tag twee vrienden aan wie jij een van de OPPO devices cadeau zou willen doen (en eentje voor jezelf natuurlijk) in de comments onder de Facebookpost en geef aan waarom jij dit moet winnen. De actie loopt een week. Toi toi toi!

Lamborghini x OPPO pakket
Reageer op artikel:
We geven een exclusieve fanbag van OPPO x Lamborghini weg vol luxe producten
Sluiten