Onderzoek toont aan dat blowers meer seks hebben dan iedereen

Redactie 31 okt 2017 Entertainment

Volgens onderzoek dat de Journal of Sexual Medicine met de wereld gedeeld heeft, zijn de jonko smokers een stuk geiler dan iedereen anders. Ook gaan deze hitsige joint paffers veel vaker van bil gaan dan degene die niet into de softdrugs zijn.

De schrijver van het onderzoek Dr. Michael Eisenberg, assistent professor urologie aan de Stanford University School of Medicine zegt: “Usually, people assume the more frequently you smoke, the worse it could be when it came to sex, but in fact, we learned the opposite was true.” Eisenberg en zijn team hebben deze feitjes uit de hoge hoed getoverd door de data van National Survey of Family Growth van de Amerikaanse regering te bestuderen. In het bolwerk aan informatie hebben meer dan 28.000 vrouwen en 23.000 mannen benoemd hoe vaak zij seks hebben gehad en hoe vaak zij aan de wietpijp trekken in de vier weken voorafgaande aan enquête.

De vrouwen in de enquête die geen wiet roken hebben aangegeven dat zij gemiddelde van 6 keer seks hadden in de vier weken voor de vragenlijst. Degene daarentegen die weglopen voor het groene gras, gaven aan een gemiddelde van 7,1 keer te rampen tampen. Een klein, maar zeker weten een verschil. Net als de mannen, degene zonder drugs hadden 5,6 keer seks en de gasten die wel van een jointje houden hadden 6,9 keer seks. “We were surprised to see the positive association between users,” zei Eisenberg. “This was across the board: marital status, race, none of that mattered.”

Foto: Twitter/Diana Melison

Maxim

Reageer op artikel:
Onderzoek toont aan dat blowers meer seks hebben dan iedereen
Sluiten