Onderzoek wijst uit dat stelletjes die series kijken een betere relatie hebben

Redactie 7 Sep 2017 Entertainment

Kijk nou toch! Een nieuw baanbrekend onderzoek die de wereld stijl achterover doet slaan met z’n opzienbarende resultaten. Uit studie van Journal of Social and Personal Relationships is namelijk voortgekomen dat stelletjes die samen series kijken een betere relatie hebben.

Je onderlinge band zou sterker worden als je samen de avonturen van Walther White en Jesse Pinkman beleeft, de dillema’s van Dexter ervaart of elke maandag klaarzit om de nieuwe aflevering van Game of Thrones te verslinden.

Naast samen series kijken zijn gezamenlijke vrienden ook gezond. Dit omdat je zo een gedeeld sociaal leven hebt en dat is hartstikke gezond. De slechtste relaties zijn degenen waarbij de echte en fictieve wereld apart worden beleefd. Dus weinig gemeenschappelijke vrienden en ieder op een kamertje z’n eigen serie kijken. Maar ja, wie the fuck doet dat nou.

Dus, zit je even in een dipje met je verkering? Je weet wat je te doen staat. Haal zakken chips en flessen cola in huis, kies een toffe serie en bingewatchen maar. Trek af en toe elkaars kleren uit en je komt als twee verliefde hertjes uit het weekend, klaar om als team de wereld te veroveren.

Foto: thekiwireport.com

panorama.nl

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit dat stelletjes die series kijken een betere relatie hebben
Sluiten