Oma vergist zich: thermosokken bleken seksspeeltjes van kleinzoon te zijn

redactie 13 Jul 2019 Entertainment

Ergens in je kamer heb je vast wel een doos of la waar je absoluut niet van wilt dat een van je ouders deze ondekt. Seks hebben we allemaal, maar om je gekke fetisj met je pa of ma te delen gaat wel een stapje te ver. Hoe gênant is het dan als niet een van je ouders, maar je eigen oma de geheime plek van je speeltjes ontdekt. Het overkwam een jongen in Japan. Zijn oma was op zoek naar sokken, maar vond zijn seksspeeltjes…

Kan gebeuren zou je denken, maar dit verhaal gaat nog verder. De oma dacht dat de seksspeeltjes thermosokken waren. Ze trok de sokken, uh seksspeeltjes, aan en ging weer naar bed. Haar kleinzoon ontdekte later toen hij haar kamer binnenkwam dat het niet helemaal de juiste sokken waren die oma gepakt heeft. Ongemakkelijk! Hoe red je je hier uit?

Na een uitleg, moesten de ‘sokken’ natuurlijk ook weer uit. Maar dit bleek nogal een flinke klus te zijn. Leer voor de volgende keer: Mocht je speeltjes hebben liggen in een sokkenla, misschien is het een goed idee deze te verplaatsen.

Reageer op artikel:
Oma vergist zich: thermosokken bleken seksspeeltjes van kleinzoon te zijn
Sluiten