Olifanten zetten achtervolging in op trieste jagers

Als we ergens wel een hekel aan hebben, zijn het mensen die dieren afschieten. Op een filmpje wat nu rondgaat op social media is te zien dat er weer een stel trieste figuren aan het jagen zijn op olifanten. Dat heeft echter wel een heel aparte afloop. 

Dit tafereel, wat zich afspeelt in Namibië, is wel erg opvallend. Wanneer een van deze proleten heeft geschoten op een olifant, en deze aan het wankelen is op zijn benen, stormt de rest van de kudde na het schot op de jagers af. Hadden ze beter niet kunnen doen.

Olifanten

Op het filmpje is te zien dat één van de jagers zijn loop richt op een olifant, zijn kameraad moedigt hem nog aan met de woorden ‘schiet tussen zijn ogen’, super triest. Wanneer de jager zijn schot heeft gelost had hij echter niet verwacht dat de andere olifanten de achtervolging in zou zetten op de jager. De complete kudde kwam op deze jagers afgestormd.

Afloop

Je ziet de jager in kwestie, Corné Kruger, snel wegrennen van het plaats delict. Met wat geschreeuw proberen de heren de dieren op afstand te houden, wat hen uiteindelijk ook lukt. De olifanten lijken het hierbij te laten, jammer. We mogen hopen dat dit voor beide heren een goede les is geweest, de olifant waar op geschoten is heeft het helaas niet overleefd.

Reageer op artikel:
Olifanten zetten achtervolging in op trieste jagers
Sluiten