Je geliefde Nintendo Game Boy Classic komt terug!

Redactie 13 okt 2017 Entertainment

Je gebruikte ‘m vroeger voor uren lang Tetris- en Pokémonplezier, tot grote ergernis van je moeder. “ÚÍT dat ding!” Verder kon hij ook heel prima fungeren als onverwoestbaar wapen om je pestkop van een broertje mee te slaan. Dit gaat natuurlijk over de Nintendo Game Boy.

Nee, dit is geen sentimentele trip down memorylane. Nintendo dropt een hint voor een nieuwe productie die hoogstwaarschijnlijk onze nostalgische gevoelens zal doen laten verdwijnen. Ze hebben vorige week een gloednieuwe trademark-aanvraag ingediend. Een Japans bedrijf dat de nieuwe patent-aanvragen van grote bedrijven checkt, postte dit op Twitter. Er is nog niet precies duidelijk wát Nintendo’s plannen precies zijn, maar als je de bijgevoegde afbeelding ziet, kan dit maar op één ding stuiten.

Foto: Nintendo

Dat Nintendo met een nieuwe hit gaat komen, is niet heel gek. Volgend jaar is namelijk het 30-jarige jubileum van het bedrijf. Reden genoeg om met een klapper uit te komen. En als je daarbij bedenkt dat retro-games weer helemaal hot zijn, én de afbeelding voor de nieuwe productie ziet, is het dus héél goed mogelijk dat er een re-release komt van de Nintendo Game Boy Classic. Er wordt gespeculeerd dat de Nintendo over technologie zal beschikken anno 2017, maar dan wel met al je geliefde retro-games uit de jaren ’90. Treinvertraging en files waren nog nooit zó leuk.

Reageer op artikel:
Je geliefde Nintendo Game Boy Classic komt terug!
Sluiten