Nina Warink is FHM’s Social Media Queen van 2021

Zoals jullie wel weten reiken wij altijd een aantal awards uit voor een paar hele bijzondere dames uit de FHM500. Naast de awards voor mooiste vrouw en mooiste sportvrouw kronen we ook ieder jaar de Social Media Queen. De megaknappe Nina Warink is de gelukkige winnares van dit jaar! De prachtige fotoshoot met deze influencer kun je terugvinden in de FHM500, die je hier kan scoren. De bijbehorende video van de shoot had je nog van ons tegoed. 

Nina Warink Social Media Queen 2021

Nina wist er dit jaar met de kroon vandoor te gaan, waardoor ze nu in het imposante rijtje met andere Social Queens mag scharen. Denk aan Yasmin Karssing, Sophie Milzink en Famke Louise. Ze schiet hiermee ook meteen naar plekkie numero 10, wat een serieuze verbetering is ten opzichte van vorig jaar toen ze op de 77e plek eindigde. Geheel terecht natuurlijk, want ze is een getalenteerde duizendpoot met een grote passie voor eten. Het is dat ze al tien jaar samen is met haar vriend Kalvijn, maar anders hadden we haar graag vol overgave ons hart gegeven. Tja, dan geven we haar wel gewoon die kleine, felrode hartjes op Insta als haar foto voorbij komt op onze tijdlijn. En dat mag wat ons betreft de hele dag door zijn, want we kunnen uren kijken naar deze prachtige brunette!

“Ik ben er niet vies van om in lingerie op m’n Instagram te staan.”

Video van sexy shoot

Ze schittert op Instagram en YouTube waar ze inmiddels bij elkaar opgeteld meer dan 700k aan volgers heeft weten te vergaren met haar leuke snoetje. Daarnaast is ze ontiegelijk vaak in de keuken te vinden, waardoor ze die passie nu ook heeft omgezet in een lekker kookboek die inmiddels alweer in de zesde druk gaat. Ook heeft ze voor het tweede jaar op rij haar eigen bikinilijn mogen ontwerpen die afgelopen april gelanceerd werd. Als kers op de overheerlijke taart, is deze schitterende brunette nu ook nog bekroond tot Social Media Queen. Wij vonden het dan ook hoog tijd om deze keukenprinses middels een sexy fotoshoot in te huldigen. Nina: “Ik ben er natuurlijk niet vies van om in sexy lingerie op Instagram te poseren, maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan. Ik vond het wel echt heel erg leuk om te doen, vooral omdat ik mijn passie voor eten erin kon verwerken. Mijn leven draait om eten, dus ik vond het heel erg leuk om die twee werelden naar elkaar toe te kunnen trekken in deze shoot. Ik denk dat als ik vijftig en uitgelubberd ben, dat ik vol trots naar deze foto’s kijk.”

 

Haal de FHM500 in huis!

Na onder andere Sophie, Yasmin en Famke mag Nina nu een jaar lang de kroon dragen als Social Media Queen. Dat betekent dat we gelukkig nog wel even de tijd hebben om te genieten van haar zinderende shoot. Maar jij hebt niet de tijd, want je hebt nog maar tot en met aanstaande zaterdag (19 juni) om de FHM500 te bemachtigen. Het blad met de shoot van Nina kun je nu bewonderen. Je krijgt het blad bij aankoop van een TABAC-product. Bestel ‘m hier online!

Reageer op artikel:
Nina Warink is FHM’s Social Media Queen van 2021
Sluiten