Stranger Things werkt samen met Nike en dit zorgt voor een toffe collectie

Na de sneakers van Harry Potter, het game spel van Peaky Blinders en de supplementen van Dragon Ball Z is het nu de beurt aan Stranger Things om een eigen collectie te krijgen. Een samenwerking met Nike heeft niet alleen voor nieuwe sneakers gezorgd, maar ook nog ander leuk spul. En dat ziet er verrassend goed uit!

Retro

De Netflix hitserie Stranger Things speelt zich af in 1985, zoals je misschien al weet. De nieuwe collectie is hier helemaal op ingespeeld. Niet alleen bevat de collectie nieuw schoeisel, maar ook t-shirts en joggingspakken. De designs zijn gebaseerd op twee thema’s: Hawkins, de school waar de tieners heen gaan in de serie en Independence Day 1985. Ja je snapt het, de film. Het nieuwe seizoen van Stranger Things dat er aankomt draait namelijk voor een groot deel om deze klassieker. We zien de kleuren rood-wit-blauw terugkomen in de collectie.

Hier alvast een voorproefje van de collectie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ORIGIN: Shipment from Beaverton, OR⁣ DATE: June 12, 2019⁣ STATUS: In-Transit, Hawkins, IN⁣ ETA: Scheduled, 6/27/19⁣ ETA: Scheduled, 7/1/19⁣ MORE INFO: Link in bio

Een bericht gedeeld door Nike Sportswear (@nikesportswear) op

nike Stranger Things
Nike Stranger Things

De items zijn beschikbaar vanaf 27 juni in de VS. Of en wanneer de items in Nederland verkrijgbaar zijn is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Stranger Things werkt samen met Nike en dit zorgt voor een toffe collectie
Sluiten