Nike ISPA Metamorph is de nieuwe musthave voor deze festivalzomer

De camping van Lowlands zal nooit meer hetzelfde zijn. Het wachten voor de deur bij het concert van je idool ook niet. De echte ervaringsdeskundigen weten namelijk dat sjouwen met een tent op zulke momenten echt uitputtend en onhandig kan zijn. Je zou eigenlijk denken dat daar in dit tijdperk al lang een goede oplossing voor zou moeten zijn. Eerder was dat er niet, maar nu dus wel. Nike komt namelijk met iets te geks!

Een tent, poncho, jas of een iconisch item. Noem het zoals je het wil, maar innovatief is het zeker. Nike komt namelijk met de ISPA Metamorph en ja, het is echt!

Nike ISPA Metamorph

Hoe handig, een tent die je kunt dragen. Wij waren er nooit op gekomen en gaan het waarschijnlijk ook nooit dragen en gebruiken, maar wel weer een innovatieve zet daar bij Nike. We kunnen enigszins begrijpen dat dit voor een wildkampeerlover of ultieme backpacker best een handige tool is. Want ja, hoe minder bagage, hoe makkelijker je kunt hiken, kamperen en avonturieren!

Maar goed, even terug naar de kern van het verhaal. De Nike ISPA Metamorph is dus een poncho die je om kunt toveren tot tent. Als je het koopt, dan is het een mega oversized waterdichte poncho. Wel handig dat je de capuchon kunt verstellen en riemen hebt om de pasvorm aan te passen. Eén ding is zeker, je zult opvallen als je hiermee over een festival zou flaneren.

Bron: Nike

Maar hoe veranderd die poncho nou in een tent? Het werkt eigenlijk gewoon als een simpel tweepersoonstentje dat we kennen. Een paar stokken en haringen en je bent helemaal ready to go. Nike zou Nike niet zijn als ze niet over de uitstraling van de tent hebben gedacht. Als je namelijk naar de binnenkant van de tent kijkt, dan zie je een patroon van sneeuwvlokjes. Leuke show om naar te kijken na een festivaldag, knipoog!

Nike ISPA Metamorph

Bron: Nike

Reageer op artikel:
Nike ISPA Metamorph is de nieuwe musthave voor deze festivalzomer
Sluiten