De trailer van de remake van Aladdin is hier

redactie 11 Feb 2019 Entertainment

De nieuwste teaser van de Live Action interpretatie van Disney’s Aladdin is vandaag op de webz geslingerd. En het internet reageert verschillend. Met name de CGI animaties van de geest die omgevormd is naar niemand minder dan Will Smith is nou ja, bijzonder. Trailertje vind je hieronder! Daaronder nog meer info.

De trailer begint met een vogel die in de nacht vliegt. Vervolgens gaat het over naar het beeld van de iconische grot dat in de vorm van een tijgerkop is. Je ziet een persoon met een pappegaai en een staf staan, wat waarschijnlijk Jaffar voor moet voorstellen. Hij roept naar Aladdin met Abbu op zijn schouder dat hij de magische lamp wilt hebben.

De soundtracks dat te horen zijn op de achtergrond lijken identiek te zijn aan de originele Disney Classic animatie film uit 1992. Daarna zie je enkele beelden van afstand over de horizon van het paleis en een een shot van de fanfare. Je ziet tussendoor nog vlug een beeld van Aladdin en Jasmine met als klap op de vuurpijl de geest uit de lamp, met niet alleen de stem van Will Smith, maar ook zijn gezicht geplaatst in een zwevend blauw wezen. We weten eerlijk gezegd niet helemaal wat we moeten denken hiervan. We zijn wel heel benieuwd!

Fans op Twitter waren er open over hun mening van de eerste beelden. We hebben een paar hilarische reacties voor je verzamelt.

Reageer op artikel:
De trailer van de remake van Aladdin is hier
Sluiten