De trailer van House of Cards laat ons smachten naar het laatste seizoen

redactie 10 okt 2018 Entertainment

Hoewel tijd relatief is, was het voor de fans van House of Cards toch wel een beetje nagelbijten. Na alle ophef rondom Kevin Spacey besloot Netflix zijn personage dood te laten gaan, Claire Underwood is in het gloednieuwe seizoen dé president van de Verenigde Staten. Gisteren gooide Netflix een fonkelnieuwe trailer de wereld in en dit is een trailer zoals een trailer hoort te zijn. Spannend en meeslepend. Ondanks de afwezigheid van Frank, kunnen wij niet wachten om de rest van het seizoen te zien. 

Claire Underwood (Robin Wright) mag dus de  belangrijkste persoon van het land zijn. Haar man Frank Underwood (Kevin Spacey) ligt nu diep onder de grond, dus neemt zijn vrouw nu het stokkie over. Claire is meteen al lekker bezig, ze jaagt in de trailer iedereen al aardig wat mensen in het harnas. Zo zien we het graag, want dit zesde seizoen is tevens het laatste seizoen, we willen natuurlijk wel een beetje in stijl afscheid kunnen nemen. Het liefst met een shitload drama en chaos. Aan de trailer te zien, zit dat wel snor.  Het seizoen is wel ietsje korter, dit keer zijn er maar 8 afleveringen. Dus geniet nog even van iedere aflevering maat, alles wat mooi is gaat een keertje voorbij.

Maar nu nog niet. Over een klein maandje kunnen we het eindresultaat zien, we hebben er dan ook lang genoeg op gewacht.  2 november staat de hele bups op Netflix.

Reageer op artikel:
De trailer van House of Cards laat ons smachten naar het laatste seizoen
Sluiten