Creed II met Micheal B. Jordan in de sterrenrol ziet er heel vet uit

redactie 1 okt 2018 Entertainment

Vorige maand waren er nog speculaties dat Michael B. Jordan de nieuwe Superman gaat worden. Of dat gaat gebeuren weten we niet, wat wel weten is dat onze grote vriend gaat schitteren in Creed II. Deze film wordt geregisseerd door Silvester ‘Rocky’ Stallone.  De beelden zetten meteen de duistere toon van de spin-off van de Rocky Balboa filmreeks.

Stallone regisseerde ook Rocky 2, 3 en 4, waarin hij een van de hoofdrollen op zich nam. Voor Creed II nam hij het regisseursstokje over van Ryan Coogler die het retevette eerste deel maakte.

Vluchten voor het verleden

Het leven van Adonis Creed is er niet echt makkelijker op geworden. Hij komt voor de grootste uitdaging van zijn leventje te staan. Zijn tegenstander, Viktor Drago, zoon van Ivan Drago, is geen onbekende voor zijn familie en dat maakt de strijd intenser dan ooit te tevoren. Er staat dit keer nog meer op het spel doordat Creed een vrouw en een kiddo heeft. Als dat maar goed gaat. Gelukkig staat good old hero Rock Balboa aan zijn zijde om hem te helpen. Samen komen ze erachter dat niet alleen dat familie boven alles gaat, maar ook dat vluchten voor je verleden een onmogelijke opgave is.

Naast Jordan speelt Tessa Thompson, de rol  van Bianca, de vriendin van Adonis, Phylicia Rashad speelt net als in de vorige film de moeder van de bokser. Andre Ward en Wood Harris spelen opnieuw de rollen van bokser Danny Wheeler en de trainer Tony Evers.

Reageer op artikel:
Creed II met Micheal B. Jordan in de sterrenrol ziet er heel vet uit
Sluiten