We krijgen het Spaans benauwd van nieuwe trailer Awareness

Onze vrienden van Prime Video hebben weer een voorproefje gedeeld van een nieuwe film, en wat voor één. De sciencefictionfilm Awareness gaat, als we de beelden van de trailer mogen geloven, wel erg vet worden hoor.

De streamingsdienst heeft ons weer verwend met een strakke trailer van Awareness. De Spaanse sciencefiction film moet volgende maand al op je thuisbioscoop te bewonderen zijn, is dat even lekker.

Verhaal Awareness

De sci-fi film gaat over Ian, een tiener die buitenaardse krachten heeft en deze ook inzet voor verschillende louche praktijken. Zo licht hij mensen op doormiddel van visuele illusies. Het liefst houdt deze puber zijn superpowers geheim, maar wanneer het tijdens een diefstal misgaat, worden deze gaven toch publiekelijk. En dan is het hek van de dam, want onze opstandige tiener wordt doelwit van twee verschillende organisaties die hem te pakken willen krijgen en zijn gaven willen uitbuiten.

Acteurs

In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor onder andere Carlos Scholz, Pedro Alonso en Maria Pedraza. Het kan zijn dat er nu bij jou een belletje gaat rinkelen, want deze acteurs zijn geen onbekende in film- en serieland. Zo kennen we Pedro Alonso van zijn ijzersterke rol als Berlin in hitserie La Casa de Papel, en schitterde Carlos Scholz in onder andere de serie Toy Boy. Een sterrencast dus, kunnen wel zeggen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we deze topper kunnen checken. Lang hoeven we er ook niet op te wachten, 11 oktober is de datum die we in onze agenda mogen zetten. Meer zien? Zie de trailer hieronder!

 

Reageer op artikel:
We krijgen het Spaans benauwd van nieuwe trailer Awareness
Sluiten