McDonald’s komt met een nieuwe smaak van McFlurry en deze wil je proeven!

redactie 15 Jul 2019 Entertainment

Het restaurant met de gouden bogen is misschien wel het lekkerste (en ongezondste) restaurant ter wereld. We hebben het hier natuurlijk over de McDonald’s. De fastfoodketen blijft altijd vernieuwen, of dit nu door middel van een mini McHive voor bijen is , een nieuwe menu, of een nieuw product. De McDonald’s blijft knallen. Vanaf morgen maak je kennis met de nieuwste McFlurry-smaak: Apple Pie – Toffee.

Na een lekkere BigMac kan een toetje in de vorm van een McFlurry niet ontbreken. De McFlurry is een echte knaller in Nederland, want sinds de introductie in 2000 hebben we in ons kleine landje maar liefst 200 miljoen McFlurry’s gegeten. Dat betekent dat er maar liefst 3.000 McFlurry’s per uur over de toonbank gaan. Tel uit je winst!

De nieuwste variant bestaat uit romig softijs met karamelsaus, krokante Apple Pie crumbles en stukjes toffee. Is caramelsaus niet echt jouw ding? Dan gooi je er gewoon een andere saus over heen, want ook dit ijsje kan je naar je eigen smaak mixen. Vanaf 16 juli kan je de McFlurry Apple Pie – Toffee halen.

Reageer op artikel:
McDonald’s komt met een nieuwe smaak van McFlurry en deze wil je proeven!
Sluiten