Nieuwe iPhone X krijgt Face ID

Redactie 11 Sep 2017 Entertainment

Morgen is het dan zo ver, op het Apple-evenement zal de iPhone X onthult worden aan het grote publiek. Maar daar blijft het niet bij, naar verwachting zullen dan ook de iPhone 8 en de iPhone 8Plus worden gepresenteerd. De echte Apple freaks onder ons zullen nog wel even moeten wachten voor de slaapzakken van zolder kunnen worden gehaald. Het zal nog even duren voor de nieuwe iPhone’s in de Nederlandse schappen zullen liggen.

Niet getreurd, we kunnen ons wel vast lekker maken aan de nieuwe snufjes van de iPhone. De nieuwe iPhone met OLED-scherm krijgt aan de achterkant een haarscherpe 12 megapixel-camera en een selfie-cam met een 7 megapixel-camera. Handig zo’n scherp lensje. Deze vrouwen weten daar op Snapchat wel raad mee.

Diezelfde selfie-cam heeft nog een functie. De nieuwe iPhone zal ontgrendeld worden via Face ID. Hoe vet is dat? De gezichtsherkenning zal waarschijnlijk Touch ID gaan vervanger omdat er geen thuisknop meer zal zitten op de nieuwe smartphone. In plaats daarvan zal de iPhone X een dunne balk onderin het scherm krijgen. Met het nieuwe telefoontje kun je voortaan ook 4K-videos maken.

Check de video hieronder voor alle gave snufjes.

NU.nl

Reageer op artikel:
Nieuwe iPhone X krijgt Face ID
Sluiten