Nieuwe gameplay beelden van God of War doen smachten naar de release

Redactie 4 apr 2018 Entertainment

Nadat hij wraak heeft genomen op de Olympische goden, is Kratos richting het noorden getrokken. Hier wordt de aarde bewandeld door goden en wezens uit de Noorse mythologie. In plaats van de haatvolle wraaknemer moet hij nu de rol van vader en mentor op zich nemen. De nieuwe God of War game laat een bijzonder interessant nieuw hoofdstuk zien in de God of War serie. Door de nieuwe gameplay video worden we alleen maar enthousiaster. 

Noorse Mythologie in God of War

De vorige zeven God of War spellen waren gebaseerd op Griekse mythologie waar deze dus op de Noorse mythologie gebaseerd is. De makers van de game twijfelden lang om of ze het niet op de Egyptische mythologie moesten baseren. Uiteindelijk besloten de makers voor de Noorse mythologie te gaan omdat het meer kansen bood om het verhaal rondom Kratos en zijn zoon te bouwen.

Verhaal God of War

Het verhaal volgt Kratos die nadat hij wraak heeft genomen op de Olympische goden, de aarde bewandelt waar de Noorse goden bivakkeren. Het is een wild land waar  grootse monsters, wezens en trollen je om de oren vliegen en gevaar in alle hoeken ligt. Kratos draagt de verantwoordelijkheid over zijn zoon die net om de hoek komt kijken en langzaam leert wie zijn vader was. Het is continu opletten en gevaar ligt in een klein hoekje. Dit omdat de Noorse goden maar al te goed weten wie Kratos is.

De gameplay video

PlayStation gooide recent een nieuwe video online van de gameplay op hun YouTube-kanaal. In de video zien we Kratos in gevecht met een van deze gevaarlijke Noorse trollen. De nieuwe video is vanuit de show ‘PlayStation Underground’ en is voorzien van commentaar. Wat duidelijk wordt is hoe de ingame camera gebruikt gaat worden en hoe het verschilt met de vorige spellen. Ook kunnen we in de video zien hoe Kratos zijn favoriete wapen veranderd is naar een magische bijl.

De Nieuwe God of War game zal exclusief voor de PlayStation 4 uitkomen en ligt vanaf 20 april in de winkels. Nog heel even wachten en dan kunnen we zelf aan de slag met dit nu al geweldige spel.

Wil je meer gave spellen zien die in 2018 uitkomen? Check dan dit lijstje!

Foto: 1337.games

Reageer op artikel:
Nieuwe gameplay beelden van God of War doen smachten naar de release
Sluiten