Nieuwe adidas sneakers zijn kots- en bierbestendig

Redactie 7 Sep 2017 Entertainment

Adidas komt met de nieuwe versie van de classic München-sneaker. De schoen is speciaal ontworpen om je beste beentje voor te zetten op het Beierse bierfeest, de sneaker is namelijk bier- en kotsbestendig. Handig! 

Met alle liters bier kan het er nogal ruig aan toe gaan tijdens Oktoberfest. Daarom kan het geen kwaad als je schoenen aandoet die wel een beetje braaksel of bier kunnen verdragen. Dat hebben die Duitsers toch maar even slim bedacht.

Adidas Oktoberfest Sneaker
Prost!

De gemiddelde bierdrinker zal het een Beierse bockworst wezen, maar de reden dat de schoen niet verpest wordt door alle kots en gevallen biertjes op de grond, komt doordat deze behandeld is met een speciale DPBR coating. De vloeibare goedjes glijden zo gemakkelijk van het leer af. Uiteraard is de sneaker volledig in het design van het Oktoberfest gemaakt met een rood met wit geblokte print aan de binnenkant en heeft de buitenkant de karakteristieke bruine kleur van de lederhozen. Om een paar van deze schmutzige Duitse patta’s te bemachtigen moet je wel een kleine tweehonderd euro neerleggen. Ze zijn verkrijgbaar via de Duitse online shop 43einhalb.com.

Wij kijken al uit naar het Duitse bierfeestje! Komt natuurlijk ook door al het vrouwelijk schoon dat er te bewonderen valt.

adidas oktoberfest
Foto: 43einhalb
adidas oktoberfest
ter Foto: 43einhalb
adidas oktoberfest
ter Foto: 43einhalb
adidas oktoberfest
ter Foto: 43einhalb

Bron: Manners

Reageer op artikel:
Nieuwe adidas sneakers zijn kots- en bierbestendig
Sluiten