Onderzoek wijst uit dat vrouwen na een jaar niet meer warmlopen voor seks met vriend

Redactie 19 Sep 2017 Entertainment

Slecht nieuws voor alle mannen die in een lange relatie zitten, want volgens een onderzoek uitgevoerd door de universiteit van Southampton gaat je meisje na een jaar seksen met jou zich enorm vervelen.

Voor dit onderzoek zijn bijna 12.000 mensen onderzocht, wat de resultaten des te meer representatiever maakt. Dus, plan jij een leuk uitje voor jullie 1-jarig jubileum? Spice things up! De resultaten van het onderzoek laten namelijk zien dat maar liefst 34% van de dames na een jaar weinig zin meer heeft in een potje rampetampen met hun liefje.

Dus heeft ze weer eens hoofdpijn en gooit ze de zoveelste “vanavond niet, schat”? Sorry broeder, face the facts, ze heeft geen zin meer in je. En om het verhaal nog pijnlijker te maken; na een jaar zit het er dik in dat ze steeds meer naar andere alfa-mannetjes gaat zitten loeren met als gevaar dat ze aan de haal gaat met iemand anders. Maar goed, andersom is dit waarschijnlijk precies hetzelfde.

Volgens de onderzoekers is er wel een oplossing voor deze neerwaartse spiraal. Vrouwen houden van vernieuwing, ook in de slaapkamer. Dus als je relatie in een sleur terecht dreigt te komen, probeer dan nieuwe dingen te introduceren. Ga eens in de buitenlucht rampetampen, stap over op de kinky tour, probeer spannende speeltjes of gebruik een gekleurd pilletje samen. Moet jij eens opletten hoe ongelijk die onderzoekers hebben.

Maxim

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit dat vrouwen na een jaar niet meer warmlopen voor seks met vriend
Sluiten