Met deze anticonceptiepil voor mannen heb jij de controle over je eigen zaad

Redactie 20 mrt 2018 Entertainment

Al eeuwen wil men de liefde bedrijven zonder daar de soms bijkomende verantwoordelijkheden voor te willen pakken. Anticonceptiemiddelen werden al door de oude Egyptenaren genuttigd. Zij gebruikten de plant Silphium zoveel als voorbehoedmiddel dat de arme plant uitstierf. Vandaag de dag gebruik je gewoon een condoom of slikt de vrouw de pil of heeft een spiraaltje. Maar recent is er een doorbraak in de wetenschap, en wel in de vorm van een anticonceptiepil voor mannen. 

Een voorbehoedsmiddel pil voor de man komt er aan. Het proeftesten van de pil is veilig en effectief verlopen en het zal niet lang meer duren eer dit product op de markt zal verschijnen. Bekijk het allemaal niet somber in, dit is een grote doorbraak, geloof ons.

Voordelen anticonceptiepil voor mannen

In eerste instantie schiet je misschien te binnen van ‘kut, nu moet ik straks van mijn vriendin de pil gaan slikken’. Nee, degene die dit het minst vergeetachtig is, die gaat de pil slikken. Het is een extra optie, als jouw vriendin chaotisch is, dan kan je dus het heft in eigen handen nemen, dus wees blij. Daarnaast slikken de meesten vrouwen de pil ook gewoon om andere redenen zoals een minder heftige menstruatiepijn. Vrouwen slikken de pil ook om controle te hebben over wanneer deze rode zee van irritatie het gebied achter de venusheuvel overspoelt. Dus maak je geen zorgen.

Bescherming tegen crazy bitches

Dat is nog alleen maar het voordeel voor mannen die een relatie hebben. We laten je eerst even nadenken voordat we je alle antwoorden gaan geven, maar geloof ons, voor de single guys is het voordeel nog velen malen groter. Ja? Nagedacht? Oké, hier komt hij dan: wanneer de single mannen onder ons zelf de pil slikken weten ze zeker dat ze nooit een one night stand bevruchten. Dit is fantastich,want zo weet je zeker dat je geen foetus in haar buik achterlaat. Die chlamydia daarentegen kun je nog steeds pakken.

Het onderzoek

Over op het serieuzere gedeelte, de pil werkt net als de anticonceptie pil die er is voor vrouwen. Het bevat hormonen zoals androgeen, testosteron etc. die samen de vruchtbaarheid uit je sperma halen. Honderd mannen werden getest met de pil, een aantal kregen de real deal en een aantal een placebo versie. De mannen die de pil slikten waren allen niet vruchtbaar en de anticonceptiepil voor mannen bleek geheel effectief te zijn.

Er werden bijna geen negatieve symptomen ontdekt, het had geen schade voor de gebruiker. Het enige negatieve symptoom was dat sommige mannen ietsjes aankwamen zoals bij meer medicatie kan gebeuren. Dat extra kilootje nemen we voor lief. Dit is zonder twijfel een doorbraak in anticonceptie. Ook in het kader van emancipatie, want er is nu een keuze. Zullen de vrouwen ook wel kunnen waarderen.

Foto: pixabay.com

Reageer op artikel:
Met deze anticonceptiepil voor mannen heb jij de controle over je eigen zaad
Sluiten