Eminem dropt onverwachts een gloednieuw album

Nadat we dit jaar al hebben mogen genieten van het album Revival komt Eminem nu, acht maanden later ineens met een hageltjenieuw album uit. Kamikaze is de naam van de nieuwe toevoeging aan zijn oeuvre. In totaal staan er dertien tracks op inclusief twee skits met zijn manager Paul Rosenberg.

Surprise surprise

Uit het niets knalde Marshall Mathers het album via social media de wereld in. “Ik probeerde er niet te moeilijk over na te denken, geniet ervan”, zegt de rapgod erbij. Alle fans hebben dus weer genoeg om van te genieten. Helemaal gezien er nummers op het album staan die in samenwerking met Jessie Reyez, Joyner Lucas en Royce da 5’9” gemaakt zijn.

https://www.instagram.com/p/BnIS4HnlDmj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Haat aan de haters

Dit tiende album is vooral gericht op alle jankerds die haatten op z’n vorige album Revival. In een skit op het nieuwe album hoor je een telefoontje Eminem’s manager waarin hij betwijfelt of het wel zo’n goed idee is dit album te maken. Zoals Slim Shady in ‘8 mile’ z’n middelvinger opstak naar de Free World, zal hij dat nu ook wel naar z’n manager hebben gedaan. De wereld is namelijk toch verrast door dit nieuwe album.

Tourneetje

Het duurde jaren voordat we in december 2017 eindelijk verblijd werden met Marshall Mathers’ album Revival. Op dat album staan track waarbij hij heeft samengewerkt met grote artiesten zoals Ed Sheeran, Beyonce, Skylar Grey en Alicia Keys. Hoewel niet iedereen te spreken was over het album vonden wij het vet. Zeker omdat in juli van dit jaar Nederland heeft mogen genieten van een kneiterdik concert in het Goffertpark. Dat was de eerste keer sinds vijftien jaar dat de koning der rapmuziek in ons kikkerlandje optrad. Zoals we op een Elfstedentocht hopen wanneer het een paar uur twee graden onder nul is geweest, hopen we nu maar dat de Greatest Rapper of All Time weer besluit om een wereldtourneetje te doen.

Check hieronder Eminem’s nieuwe album Kamikaze.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Eminem dropt onverwachts een gloednieuw album
Sluiten