New Balance en Stone Island slaan de handen weer ineen met brute collab

Sommige dingen gaan op een of andere manier héél goed samen, denk aan bier en voetbal, mooie vrouwen en FHM, maar ook New Balance en Stone Island. Hebben wij even geluk, want de twee topmerken zijn weer terug met een super dikke samenwerking.  

Het gaat de laatste tijd lekker met New Balance. Zo werden we een tijdje terug nog verwend met een aantal nieuwe modellen en krijgen we vandaag wéér goed nieuws van het Amerikaanse sportswear merk. Ze gaan namelijk samenwerken met niemand minder dan het legendarische Stone Island. Lekker hoor.

Samenwerking New Balance en Stone Island

Het is niet de eerste keer dat deze twee giganten een samenwerking aangaan. Hun eerste collab, een samenwerking op NB’s 577 model, dateert alweer uit 2013, flink tijdje geleden dus. In de periode daarna hebben de merken vaker hun krachten gebundeld, zo hebben ze vorig jaar nog samen een voetbalschoen uitgebracht ter ere van het WK in Qatar. Deze schoen werd onder andere gedragen door de ballers van Engeland zoals Raheem Sterling en Bukayo Saka, dat mag je gerust een succes noemen dus.

Kleurenpalet

Voor de nieuwe samenwerking wordt er geen oud model in een nieuw jasje gestopt, nee nee, ze komen met een heus nieuw silhouet op de proppen! De 991v2 om precies te zijn. Dit nieuwe model komt in een olijf, grijs en zwart kleurenschema, perfect voor de koudere maanden die op de planning staan dus. Op vier oktober hitten ze de digitale shelves, de prijs is echter nog niet bekend. Geinteresseerd? Zet je wekker maar alvast, je moet er snel bij zijn die dag. Onze ervaring leert dat ze als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen, succes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stone Island (@stoneisland_official)

Reageer op artikel:
New Balance en Stone Island slaan de handen weer ineen met brute collab
Sluiten