Netflix-serie Street Food: USA laat het water in je mond lopen

Dikke serietip voor de mensen die gek zijn op de reeksen van Chef’s Table, want de makers van diezelfde serie hebben nu Street Food: USA gemaakt. We krijgen er spontaan een rammelende buik van.

Street Food: USA borduurt hiermee voort op Street Food: Asia en Street Food: Latin America. Aan de hand van diverse experts en liefhebbers duiken we in de wereld van de hotdogs, taco’s en burgers.

Zes steden

In zes verschillende afleveringen wordt er telkens op een andere stad gefocust. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Los Angeles, Portland, New York, New Orleans, Ohau en Miami. Zes verschillende staten, talloze culturen en nog meer overheerlijke street food tentjes. Tegelijkertijd worden er in de documentaireserie persoonlijke verhalen gedeeld van de mensen achter die street food tentjes. Hoe zijn ze daar terecht gekomen? Wat voor weerslag heeft covid gehad op hun business? Waar komt de liefde voor eten vandaan?

Trailer Street Food: USA

Wij hebben de eerste afleveringen gezien en we kunnen je zeggen: dit is een verrukkelijke wegkijker. Zorg wel dat je snacks in huis hebt, want hier krijg je gegarandeerd honger van. We verheugen ons nu al op Street Food: Europe.

Reageer op artikel:
Netflix-serie Street Food: USA laat het water in je mond lopen
Sluiten