Netflix hitserie Lupin dendert snel door met tweede deel

Afgelopen maand vertelden wij je al dat de Netflix-serie Lupin eentje is om maar snel aan te beginnen. Nu is er des te meer reden om dat te doen: de hitserie (ja, nu al!) gaat snel door met tweede seizoen.

Netflix

Dat liet Netflix weten in een nogal cryptische Instagrampost. Zo gooit de streamingdienst een foto online waarin staat dat deel 2 van Lupin online komt in de zomer 2021. Onderstaand bijschrift luidt: “Hij is je altijd één stap voor. Lupin seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix.” Maar wacht even, binnenkort? Zomer 2021? Twee woorden die in ons hoofd nou niet bepaald lekker samenvallen. Januari lijkt al een eeuwigheid te duren, laat staan dat we moeten wachten tot de zomer. Kom op Netflix, show some empathy!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl)


Lupin

Helemaal als je seizoen 1 al gekeken hebt zijn dit soort vage opwarmertjes niet iets waar je op zit te wachten. Het eerste deel van de Franse serie telt namelijk een schamele vijf afleveringen en eindigt ook nog eens met een mega cliffhanger. Als je nog achterloopt is dit dan ook hét moment om is goed op die bank te ploffen en die buis aan te zetten. Na 21:00 bijvoorbeeld. De serie gaat over meesterdief Assane Diop, gespeeld door oude bekende Omar Sy. Deze meneer ken je namelijk uit de wereldberoemde film Intouchables, waar hij de rol als ex-gedetineerde verzorger meesterlijk heeft gespeeld. In Lupin wordt Assanes ex-partner Claire gespeeld door Ludivine Sagnier en Etan Simon completeert het uiteengevallen gezin als zoontje Raoul. Hoewel de serie pas sinds 8 januari online staat wordt het al vergeleken met Luther, Sherlock Holmes en Inside Man. Niet de minste namen. Genoeg reden om deze hitserie te gaan kijken, voordat de kroegen weer opengaan en jij nog steeds niet mee kan lullen met de rest van je vrienden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl)

Reageer op artikel:
Netflix hitserie Lupin dendert snel door met tweede deel
Sluiten