Chris Hemsworth speelt de Incredible Hulk Hogan in nieuwe film

redactie 22 Feb 2019 Entertainment

We kunnen binnenkort een film verwachten over ’s werelds bekendste worstelaar, Hulk Hogan. En wie anders dan Chris Hemsworth zou de hoofdrol op zich moeten nemen. De acteur, die vooral bekend is als Thor van de Avengers, kruipt in de huid van hét icoon van de worstelwereld. Naar verwachting komt de film van de WWE-koning in 2020 op Netflix.

De film is een autobiografisch verhaal over het leven van Terry Gene Bollea, ook wel Hulk Hogan genoemd. Vooral het begin van zijn carrière komt in de Netflix-film aan bod. The Super Destroyer won zo’n twaalf keer het wereldkampioenschap en heeft meerdere signature-moves, zoals de Atomic Leg Drop en de Axe Bomber. Hiermee drukte hij een onuitwisbare stempel op de vechtsport. Het is maar te hopen dat regisseur Todd Phillips dit goed weet te verfilmen. Maar Todd, daar hebben we alle vertrouwen in jongen. Aangezien je ook verantwoordelijk was voor de hilarische Hangover-films, kan dit haast niet misgaan.

Hulk Hogan is een echte celeb

Je hoeft niet eens wat met de sport te hebben om de kop van deze gast te herkennen. Alleen het  uiterlijk van Hollywood Hogan is al iconisch. Je zou hem ook kunnen kennen van ontelbare tv-optredens of stemmen in games. Ook verdiende hij wat centjes extra met een rol in de bekende klassieker Rocky III. Jammer genoeg hebben we van deze film nog geen trailertje. We hebben wel wat mooie momentjes van Mr. America voor je.

 

Reageer op artikel:
Chris Hemsworth speelt de Incredible Hulk Hogan in nieuwe film
Sluiten