In 6 dagen tijd haal jij je motorrijbewijs bij BMW Motorrad

Sluit je ogen en beeld je in: met een paar vrienden op de motor de prachtige bergwegen van de Alpen aanvallen. Alleen het idee al laat ons motorhartje tekeer gaan. Er zijn zoveel gave trips, stunts en ervaringen die je kan beleven op je tweewielige vriend. Als je nog nooit hebt ervaren hoe de ultieme vrijheid op een motor voelt, dan heb je echt wat gemist in je leven. Gelukkig bieden onze vrienden van BMW Motorrad een opleiding aan waarbij jij in 6 dagen tijd je motorrijbewijs kan halen!

Motorrijbewijs bij BMW Motorrad

BMW Motorrad biedt mannen hun jongensdroom aan. In plaats van wekenlang lessen, rijden in de regen, strijden tegen harde wind en struggelen met je examen, geven zij jou in slechts 6 dagen een motorrijbewijs. Je moet natuurlijk wel een beetje dat fingerspitzengefühl hebben, want anders wordt het zelfs met 300 lesdagen geen succes. Als je dat wel een beetje hebt, is deze opleiding ideaal voor jou, want met nieuwe technieken zoals een VR-bril heeft BMW Motorrad een unieke methode in handen.

motorrijbewijs bij BMW Motorrad
Foto: @eileenvtol

VR-bril

De VR-bril van BMW is een handige tool om motorliefhebbers die nog geen rijervaring hebben te laten wennen aan gevaarlijke situaties. Mensen die de opleiding volgen krijgen na het behalen van hun theorie een VR-bril thuisgestuurd, waarmee ze 6 weken lang risicovolle situaties kunnen oefenen in Virtual Reality. Voordeel? Geen kans op ongelukken, behalve als je de glazen vaas van je schoonmoeder omstoot in al je VR-enthousiasme.

BMW Motorrad Nederland

“Met deze unieke rijopleiding mikken we op mensen die dromen van een BMW motorfiets, maar nog geen motorrijbewijs hebben”, zegt Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad Nederland. “Tijdens de opleiding maken deelnemers kennis met de techniek van een BMW motorfiets en ervaren ze de geavanceerde veiligheidssystemen van onze machines in de praktijk. Tijdens de opleiding is er grote aandacht voor veiligheid. Met het kersverse motorrijbewijs op zak kunnen deelnemers bij de BMW Motorrad dealer vol vertrouwen hun favoriete BMW motorfiets gaan ophalen en gaan genieten.”

motorrijbewijs bij BMW Motorrad
Foto: BMW Motorrad

Full package

Tijdens de zesdaagse training van BMW Motorrad beleef je veel plezier en ervaar je hoe het is om jouw tweewieler te leren vertrouwen. 30 uur rijles, examenvoorbereiding, theorieles/boek, Alpine gehoorbescherming, VR-bril, hotelovernachting in Van der Valk, eten/drinken en een ervaren instructeur zijn allemaal onderdelen die inbegrepen zijn bij de meest efficiënte 6 dagen van jouw leven. De totale kosten zijn € 2.995, -. Het is dus een aardige investering, maar daarna kan jij de komende tientallen jaren genieten van het vrijheidsgevoel wat motorrijden jou biedt. Interesse? Meer info op bmw-motorrad.nl.

Reageer op artikel:
In 6 dagen tijd haal jij je motorrijbewijs bij BMW Motorrad
Sluiten